Acerca de

Meeting Room

A TITEM

A történetünk

IMG_0668.jpg

Üdvözlöm, Bátor vagyok a Titem alapítója!

"A ruhakészítés iránti szenvedély generációk óta jelen van a családunk életében. Nagyszüleim apró szabóságot vezettek Mongóliában, édesanyám pedig gyönyörű ruhákat készített otthon. Engem egy dolog vonzott gyermekkorom óta: az alkotás öröme.

Mikor megtapasztaltam, hogy mennyire nehéz valóban jó öltönyt találni, elhatároztam, hogy saját vállalkozást indítok. Így született a TITEM, ahol a családi hagyományaink és az alkotás iránti szenvedélyem prémium minőségű, elegáns öltönyökben válnak valóra.

A TÖKÉLETES ÖLTÖNY TITKA AZ EGYEDISÉG

Minden férfi tapasztalja, hogy jó öltönyt találni még átlagos testalkattal is igazi kihívást jelent, egyedi adottságokkal pedig szinte lehetetlen. Mi két évtizede azért dolgozunk, hogy ezt megváltoztassuk. Azt szeretnénk, hogy minden férfi átélhesse a jólöltözöttség élményét testalkatától függetlenül.

A világon egyedülállóan 73-féle méretben készítjük konfekció öltönyeinket, ezen túl pedig öltönyeink minden apró részletét Vásárlóink adottságaihoz igazítjuk.

 

A tökéletes öltöny nem csak a testhez, hanem a lélekhez is idomul. Ezért személyes tanácsadással segítünk, hogy a megfelelő méret mellett megtaláld a stílusodhoz, viselési szokásaidhoz, és az alkalomhoz legjobban illő öltönyt.

Nevünk Mongóliából ered, a TITEM szó jelentése korona, mely a rangot, az eleganciát és a sikert jelképezi.

 

Azért választottuk, mert hiszünk benne, hogy a stílusos megjelenés különleges önbizalmat ad.

 

FÉRFI VÁSÁRLÓINK...

 

magabiztosabbak és céltudatosabbak lesznek, amitől minden kihívást könnyebben teljesítenek.

Mi ezt az életérzést adjuk meg számodra világszínvonalú, testre szabott öltönyeinkkel.

Most milyen alkalomra keresel öltönyt? Az alábbiakban ismerd meg, mit jelent TITEM öltönyt hordani az élet fontos szituációiban! Öltözködési tanácsainkkal várunk a TITEM üzleteinkben!

Írj nekünk

Ha felkeltettük az érdeklődésed, nyugodtan írjon nekünk. Válaszolunk amint tudunk.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Köszönjük a levelét!