Öltönyök 6-féle testalkatra
MELYIK A TE MÉRETED?


Legnagyobb erősségünk, hogy a világon egyedülállóan 6-féle testalkatra, összesen 73 méretben készítünk és tartunk TITEM öltönyöket.


A TÖKÉLETES ÖLTÖNY TITKA AZ EGYEDISÉG

Minden férfi tapasztalja, hogy jó öltönyt találni még átlagos testalkattal is igazi kihívást jelent, egyedi adottságokkal pedig szinte lehetetlen. Mi két évtizede azért dolgozunk, hogy ezt megváltoztassuk. Azt szeretnénk, hogy minden férfi átélhesse a jólöltözöttség élményét testalkatától függetlenül.

A világon egyedülállóan 73-féle méretben készítjük konfekció öltönyeinket, ezen túl pedig öltönyeink minden apró részletét Vásárlóink adottságaihoz igazítjuk.

A tökéletes öltöny nem csak a testhez, hanem a lélekhez is idomul. Ezért személyes tanácsadással segítünk, hogy a megfelelő méret mellett megtaláld a stílusodhoz, viselési szokásaidhoz, és az alkalomhoz legjobban illő öltönyt.


ÖLTÖNYÖK 6-FÉLE TESTALKATRA


A SUPER SLIM FIT ma minden fiatal férfi kedvence az egész világon. Kiemeli a szép tartást, karcsú alkatot. Anatómiai - mérnöki tervezésünknek köszönhetően kényelmes mozgást biztosít.

A SLIM FIT a legtöbbet eladott öltöny fazon. Kortól függetlenül elegáns viselet a testben erősödő, de még vékony testalkatúnak számító férfiak számára.

A REGULAR FIT öltönyeink az átlagosan erős testalkatú, idősödő, konzervatív stílusú férfiaknak készülnek kényelmes, szokásosan egyenes vonalvezetéssel.

A COMFORT FIT fazonunkkal a telt alkatú férfiak számára biztosítunk elegáns, kényelmes öltözetet.

A LONG FIT, azaz hosszított fazonunk a nyúlánk, huszár termetű férfiaknak készül, akikre más öltönyök rövidnek bizonyulnak.

A BODY FIT fazonunk kompromisszumok nélkül nyújt tökéletes eleganciát a széles vállú, keskeny derekú testépítők számára.


S ha még a 6-féle fazonunk összesen 73 méretén túl is alakításra van szükség, TITEM szakértői csapata tökéletesen méretedre igazítja álom öltönyöd, mintha csak rád öntötték volna.


Így lesz tökéletes a megjelenésed minden apró részlete bármely üzleti, ünnepi, és hétköznapi helyzetben.


FÉRFI VÁSÁRLÓINK...

magabiztosabbak és céltudatosabbak lesznek, amitől minden kihívást könnyebben teljesítenek.

Mi ezt az életérzést adjuk meg számodra világszínvonalú, testre szabott öltönyeinkkel.

Ismerd meg, mit jelent TITEM öltönyt hordani az élet fontos szituációiban! Öltözködési tanácsainkkal várunk a TITEM showroom-okban!Tipp: A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot telefonon:


TITEM Budapest | Váci út 121-127. +36 70 942 86 34

TITEM Debrecen | Kassai út 141. +36 30 871 97 86


Várunk szeretettel!

440 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.