• TITEM Men's collection

Öltönyeinkről lepereg még a vörösbor is, akár a lótuszlevélről!

Frissítve: 2020. aug 3.

TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyök 69 elegáns színben


Nézd meg öltönyeinket éles helyzetben az alábbi videónkban:Próbáld ki a TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyt!


NANOTEX...?


A Nanotex fantázianév egyesíti a 'nanotechnology' és a 'textile' szavakat. A szövetek az impregnálás, azaz a kémiai felületkezelés helyett egy forradalmian új fizikai behatással érik el a folyadéktaszító tulajdonságot. Még az eltávolíthatatlan vörösbor esetében is!


Az extra finom gyapjú szövet szálaira egy 21. századi innovatív, szabadalmaztatott eljárás során még kisebb, csupán mikroszkóppal látható szálak kerülnek. Mivel a folyadék molekulák a szövet réseinél nagyobbak, nem képesek a szálak közé hatolni, így "legurunak" a szövet felületéről, mint a lótusz leveléről.


Milyen haszonnal jár mindez számodra?


A 100% gyapjú TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyök megőrzik a gyapjú öltönyszövetek legkedveltebb tulajdonságát, a légáteresztő képességüket.


Ha megtapintasz egy exkluzív minőségű, 100% gyapjú öltöny szövetet, a másik kezeddel pedig egy TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyt, minőségében NEM FOGOD ÉREZNI A KÜLÖNBSÉGET!


Az igazi különbséget a HASZNÁLATI ÉRTÉK adja majd. Emellett ezen öltönyök PRESZTÍZS ÉRTÉKE is igen magas, hiszen a szövetek az olaszországi Biellában, a világ leghíresebb szövetgyártó vidékén készülnek.
Az öltönyök egyedülálló tulajdonságai közül csupán egy is elég lenne ahhoz, hogy nélkülözhetetlen ruhadaraboddá váljon:


A TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyök...


1. Száraz felületűek maradnak esőben 15 percen át.

Lepereg róluk a víz, a gyümölcslé, a tinta, sőt a vörösbor is!!!


2. A thermo hatásnak köszönhetően -7˙C-kal hűvösebbet érzel bennük nyáron, és komfortos meleget télen


3. 100%-ban visszaverik az UV sugarakat, ezért nem gyengülnek, fakulnak vagy sárgulnak.


4. Képtelenség maradandó gyűrődést okozni rajtuk, így utazáskor tökéletesen bőröndbarátnak bizonyulnak.


Te melyik tulajdonságnak látnád leginkább hasznát a viselése során? Az élet minden területén megállják a helyüket ezek az innovatív nanotechnológiás szövetből készült öltönyök.


Ha esküvői öltönyként választod, akkor nem kell aggódnod, hogy vége lesz a jó hangulatnak, ha például egy gyerkőc neked rohan egy pohár színes gyümölcslével a kezében, vagy az éjfél utáni vigalom közepette rálöttyen egy kis baráti vörösbor. Csak lerázod a folyadékot egy elegáns mozdulattal, mintha mi sem történt volna, és folytatódhat a mulatság.


Az üzleti öltönyöddel egy éttermi találkozón is történhet hasonló ital-baleset, de ez még nem minden. Az utazás végén a tökéletesen elegáns megjelenéshez tükörsima öltönyt csomagolhatsz ki a bőröndödből, amely azonnal készen áll a bevetésre. Vasalási lehetőség keresése helyett tehát koncentrálhatsz az üzlet sikerére! Hogy hangzik?Íme egy kis ízelítő a TITEM Wine-Proof Nanotex palettáról:A jobbra nyíllal lapozható.


Mennyibe kerül?


Biztosan kíváncsi vagy már, hogy mennyibe kerülhet ez az új generációs, innovatív öltöny. Ahogyan a TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyök 4 utánozhatatlan, előnyös tulajdonságát megismerted, láthatod, hogy 4 öltöny árát is megéri. Mivel ebből az exkluzív szövetből nem tartunk készleten öltönyöket, kizárólag egyedi megrendelésre, saját testedre szabott méretben készítjük el Neked.


MOST BEVEZETŐ ÁRON


Ha még látod ezt a bekezdést, akkor jó hírünk van számodra! A magyarországi piaci bevezetés idején kedvezményes áron készítünk számodra is TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyt!


Így a 69 szövet variáció mindegyikét 228 000 Forintos bruttó bevezető áron kaphatod meg, mely


1 db zakót

+ 1 db nadrágot tartalmaz

a méretre készítéssel együtt.Reméljük, kellemesen érintett ez a meglepetés :)

Az öltönnyel kapcsolatban semmilyen más költséged nem merül fel üzletünkben történő átvétel esetén.


A méretvételtől számított 1-3 hét múlva veheted át kész TITEM Wine-Proof Nanotex öltönyödet.


Javasoljuk, hogy a méretvételhez foglalj időpontot telefonon, hogy csak Veled foglalkozhassunk, amikor ellátogatsz hozzánk. Hívd az alul látható telefonszámon a hozzád legközelebbi TITEM szalont.Szaktanácsadással várunk szeretettel a TITEM üzleteiben, ahol az 1 híján 70 színt tartalmazó szövet kollekcióból Te is megtalálhatod a számodra legtetszetősebb öltönyt!

2088 megtekintés0 hozzászólás