• TITEM Men's collection

Öltözzetek össze éjfél után | A "menyecske-vejecske" szett

Frissítve: 2020. márc 13.A "menyecske ruha" mintájára a vőlegények éjfél utáni ruháját "vejecske ruhának" kellene elneveznünk. Mit gondoltok?


A nappali esküvői szertartás férfi-női öltözete igen nagy hangsúlyt kap, joggal. De ne feledkezzünk el az Ifjú Pár éjfél utáni ruházatáról sem. Ez az epizód most a "vejecske" ruháról szól.

A közvélemény kutatás eredményeképpen született kifejezést Zolinak köszönjük :-)


Nemcsak piros lehet


Igaz, hogy a magyar kultúrában a menyecske ruha alapvetően piros, de ma már bátran elrugaszkodhattok ettől a régi hagyománytól. Éjfél után választhattok közösen egy másik élénk, merész színt.
A fő szempont, hogy a menyecske ruha színével egyezzen meg a csokornyakkendő-nadrágtartó színe, vagy ha nagyon bátor vagy, akkor az ing színe.


A tér harmonikus arányainak megfelelően a színeket a következőképpen párosítsd a kiegészítőkkel:


  • csokornyakkendő + nadrágtartó (vízszintes + függőleges)

  • vagy hosszú nyakkendő + öv (függőleges + vízszintes)

Egy kis szín tanácsadás, hogy megkönnyítsük a döntést:


Kapcsolódj a nyakkendő segítségével


A nyakkendő kiváló eszköz arra, hogy összekapcsold a különböző ruhadarabokon megjelenő színeket. Így működik a dolog:


  • Ha a menyecske ruhával megegyezően piros az inged és fekete nadrágot viselsz éjfél után, akkor válassz piros alapon fekete mintás nyakkendőt.

  • Ha fehér az inged és kék az öltönyöd, akkor a nyakkendőd színei között legyen fehér is és kék is.

  • Ha a menyecske ruha türkiz, akkor a csokornyakkendőd és a nadrágtartód legyen szintén türkiz.

  • "B" változat: válts türkiz "vejecske" ingre éjfél után, és a menyasszonyi csokor alapszínével megegyező csokornyakkendő - nadrágtartó szettet vegyél fel hozzá.

  • A mandzsetta gombod a csokornyakkendő - nadrágtartó szettel azonos színű legyen. Így teljes mértékben kifinomult és harmonikus megjelenésű párost alkottok majd újdonsült feleségeddel.MEGÉRKEZETT AZ ÚJABB AJÁNDÉK UTALVÁNY!A TITEM Vőlegényképzőseként ma egy újabb ajándék utalvánnyal lepünk meg Téged! És mily' meglepő, épp "vejecske ruha" témában!


Ezt az utalványt a TITEM Men's Collection budapest és debreceni öltöny szalonjaiban válthatod be egy általad választott nadrágtartó + csokornyakkendő kombinációra 8.800 Ft értékben, ha 80 és 120.000 Ft közötti értékű öltönyt vásárolsz nálunk.


Egy 3.900 Ft értékű felújító öltöny-formavasalásra is a vendégünk vagy az esküvő után, amit 20-féle smart gőzvasaló formaprésünkkel végzünk el, így az öltönyöd visszanyeri az eredetihez közeli állapotát, és olyan lesz, mintha újonnan vásároltad volna!


Az utalványt a TITEM Vőlegényképző sorozat regisztrált követői használhatják fel az alább látható online utalvány mobileszköz kijelzőn történő felmutatásával üzletünkben.


Ha találkoztunk a budapesti, vagy debreceni esküvő kiállításon, akkor a standunknál átvett TITEM Esküvői Magazinban is megtalálod ugyanezt a kupont, amit szintén használhatsz üzleteinkben.


Ha még nem tartozol Vőlegényképzőseink táborába, akkor szeretettel látunk a regisztráció után, és visszamenőleg a többi hasznos tartalmat és ajándék utalványt is megkapod emailben összesen 123 700 Ft értékben.
Egy kis ízelítő az ajándék utalvánnyal beváltható termékeinkből:

Éljen az Ifjú Pár!


Szeretettel várunk Titeket üzleteinkben, baráti üdvözlettel:


A TITEM Kft. stábja