Innovatív termékek, amikre minden férfinak szüksége van


Minden férfinak szüksége van valami újdonságra, izgalomra és érdekességre az életben. A használati tárgyaknál és technikai kütyüknél fontos szempont, hogy valamilyen problémát oldjon meg, mindezt pedig interaktív, újszerű módon tegyék, amivel le lehet kötni az ember figyelmét. A rohanó világban egyre nagyobb kihívást jelent a gyártók számára, hogy megragadják a fogyasztók figyelmét. Mi most mutatunk 5 olyan innovatív terméket, amit minden férfinak ki kell próbálnia.

1. Lumo lift testtartásfigyelő és aktivitásmérő

A Lumo Bodytech alkalmazása segít, hogy a helyes testtartásra és a rendszeres testmozgásra is odafigyelj. A testtartásunk nagyon árulkodó lehet – általa mutatjuk a világ felé, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, mit gondolunk magunkról. Ha kihúzott, egyenes háttal járunk, az azt jelenti, hogy harmóniában vagyunk önmagunkkal, magabiztosak és elégedettek vagyunk. A görnyedt hátú embereknek általában van valami belső, lelki problémája, nem feltétlenül helyesen ítélik meg önmagukat, a személyiségüket. Nos, amennyiben az alkalmazás úgy érzi, nem megfelelő a testtartásod, úgy azt egy finom rezgéssel jelzi. Ehhez nem kell mást tenned, mint a mellkasod közelébe helyezni a telefonod, ahol egy beépített gyorsulásmérő érzékeli a testtartásodat, és már működik is az alkalmazás. Emellett lépés- és kilométer számlálóval, valamint kalóriamérővel is ellátták az app-ot, így segít a fitten tartásban. Lehetne ennél jobb?

2. KK and Jay ingtartó

Ahhoz, hogy lehengereld a nőket vagy a jövőbeli főnöködet, elengedhetetlen az elegáns, szexi megjelenés. És mivel lehet még tökéletesebbé tenni a megjelenésedet, hogy a ruha tényleg úgy álljon rajtad, mintha rád öntötték volna? Hát egy tökéletesen betűrt inggel. Egy a baj – amint egy kicsit is mozogni kezdesz, az ing gyűrődni, csúszkálni kezd, és állandóan tűrögetni kell, ami nemhogy nem túl vonzó, még ráadásul rendkívül idegesítő is. Ami viszont segíthet, az a KK & Jay ingtartója, ami akkor is a helyén tartja az ingedet, ha leülsz, felállsz, mozogsz. Kialakítása és design-ja egyszerű és letisztult, mindenkire passzol és tökéletesen tart. Nem kényelmetlen, olyan, mintha övet viselnél. És elsőre biztosan furcsa lesz, hogy egy teljes napon át nem kell az ingedhez kapnod.

3. Chronos óra

Korábban már többször írtunk róla, hogy minden férfinak szüksége van egy egyedi, stílusos órára, ami minden összeállításhoz jól passzol. Az öv után ez a második olyan kiegészítő, amit majdnem minden férfi folyamatosan és szívesen visel. A tökéletesen megválasztott óra kifinomultságot tükröz, és ha a kinézetén túl tartogat még pár praktikus megoldást, az plusz pontot jelent.

A Chronos órát olyan tulajdonságokkal ruházták fel, amelyek hasznosan segítenek a mindennapokban. Négy funkciót tartalmaz az órához kapcsolódó alkalmazás: zenekezelőt, aminek a segítségével egy érintéssel megállíthatod, vagy újra elindíthatod a telefonodon aktuálisan hallgatott számot. Aztán beépített LED fények azonnal jelzik, ha valamilyen értesítést kapsz. Ha esetleg eltűnne a telefonod, akkor egy érintéssel azt is megtalálhatod. Ezen felül pedig egy klasszikusabb megoldás is helyet kapott a kiegészítőben fitness mérő formájában, ami a lépéseidet és az elégetett kalóriákat számolja.

4. Go comb vagy Go fésű

Aki hajának vagy szakállának megfésüléséhez fésűt használ, annak jó hírünk van. Kifejlesztettek egy olyan fésűt, ami nem csak stílusos, strapabíró és olyan kicsi, ami a pénztárcádban is elfér, de alapvető funkcióján túl felvértezték még egy további hasznos tulajdonsággal. Az egyik oldalán egy kis kampócska található, ami tökéletesen alkalmas a sörös üvegek felnyitására. Láttatok már ennél stílusosabb sörnyitót?

5. Beard King - A hivatalos szakáll partedli

Ha nem jársz borbélyhoz, ahol professzionálisan készítik el a szakállad, akkor bizonyára otthon, a négy fal között próbálod megoldani a fazonigazítást. A borosta és a jól elkészített, igényesen borotvált szakáll tuti befutó a lányoknál, így tehát érdemes rá kellő figyelmet fordítani. Azonban a borotválás folyamata macerás, a szőrszálak könnyen összegubancolódhatnak, ami katasztrofális végeredményt eredményez. A Beard King nemes egyszerűséggel könnyíti meg ezt a folyamatot. A partedli egyik felét tedd a nyakadba, másik felét pedig rögzítsd a tükörhöz. Így kvázi egy kosarat kapsz, ami összegyűjti a levágott szálakat, és nem kell őket a földről, a csapból és egyéb helyekről szedegetni. Ha pedig végeztél? Csak távolítsd el a tükörről, keress egy kukát, szórd bele a felesleget és voilá, kész is vagy!

És Ti melyiket fogjátok beszerezni?


300 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.