Mi van a telefonomon? – Top 10 mobil applikáció férfiaknak


A XXI. században hozzánk nőtt a telefonunk, végigkíséri a mindennapjainkat, nem hiányozhat az életünkből. Ma már nem csak telefonálásra, üzenetküldésre és néha egy-egy kép elkészítésére használjuk, hanem ezen chat-elünk a barátinkkal, olvasunk email-eket, követjük a napi eseményeket, nézünk videót, és a végtelenségig húzhatnánk a listát. Szerencsére ennél már jóval több mindenre használhatjuk a telefonunkat, csupa olyan alkalmazás érhető el, ami nem csak jó időtöltés, de hasznos is. Összegyűjtöttünk 10 olyan applikációt, ami minden férfi telefonján jó, ha megtalálható.

1. My Finances

Az okos férfi a pénzét is be tudja osztani. Nem elég, hogy nyomon követhetitek a bevételeket és a kiadásokat, kategóriák szerint is megnézhetitek az egyes költéseket, így kalkulálhattok, miből kell esetleg egy kicsit visszavenni. Ha túlköltekeztétek magatokat, az ébresztő jellegű, ha pedig tudtatok spórolni, akkor nyugodtan megveregethetitek a vállatokat!

2. Evernote

Gyors feljegyzéseket készíthettek a hirtelen eszetekbe jutó ötletekről és inspirációkról, készíthettek teendő listát vagy csak simán jegyzetelhettek is. Egy biztos, ide mindent fel tudtok vésni, és nem fog elkallódni az éterben.

3. Craftlog

Ennétek valami finomat, laktatót és egészségeset, de nincs ötletek? Van pár hozzávalótok a hűtőben, de fogalmatok sincs, hogyan fogjatok hozzá a főzéshez? Fél órátok van elkészíteni a vacsorát a kiszemelt lánynak, de még neki se fogtatok? Ez az alkalmazás garantáltan ad majd pár jó ötletet! Kereshettek hozzávalók szerint is, de akkor is nagy segítséget nyújt, ha csak ihletre vártok. Ráadásul egy-egy videót is megnézhettek a receptek mellé, és a kedvenceiteket el is menthetitek.

4. My Cocktail Bar

Ha már a vacsora kész, akkor az italokról sem feledkezhetünk meg. Szuper koktél összeállítások lapulhatnak a zsebetekben, kreatívabbak a saját italukat is megalkothatják és elmenthetik. És mivel lehet villogni a baráti társaság vagy a barátnőjelölt előtt? Naná, hogy ezzel!

5. Home Workout for Men

Sokak számára idő- és pénztárcaigényes elmenni egy edzőterembe. Ezzel az appal otthon is végezhetitek a gyakorlatokat, ráadásul eszközök sem kellenek hozzá. Állítsátok be a megfelelő mozgásformát, az intenzitást és hogy mennyi ideig szeretnétek mozogni, és már jöhet is az edzés – az eredményeket pedig folyamatosan nyomon követhetitek.

6. Cool Guy

Muszáj betennünk a listába egy öltözködési app-ot is, ami nemcsak a legújabb trendeket és márkákat mutatja meg, hanem a ruhatáradban található darabokat is felvezetheted és igény szerint segít a napi outfit kialakításában is.

7. Men’s Hairstyle

Ha már divat és stílus, egy olyan kis tanácsadót is érdemes letölteni, ami stílustippeket ad a hajadhoz. Ha nincs kedved a fodrásznál bajlódni, és egy szimpla, elhamarkodott „Mindegy, csak vágd le!” felkiáltással kínos végeredménnyel elkullogni a fodrásztól, ezzel az applikációval előre megtervezheted az új stílusodat. Hasznos és még jól is szórakozol közben.

8. Instagram

Inspirálódásra mindenkinek szüksége van, ráadásul Ti is megmutathatjátok az egyéniségeteket. Tudjuk, hogy az Instagramot mindenki ismeri, de pont ezért érdemes letölteni, hogy követhessétek a kedvenceiteket és ismerőseiteket, vagy éppen Ti adjatok valamit másoknak képek formájában.

9. Frappé

Ez a szuper alkalmazás megmutatja a közelben lévő éttermeket, bárokat, programokat és bulikat, ráadásul az élményeken belül is több lehetőség közül válogathattok.

10. Spotify

Azt hiszem ezt nem kell magyaráznunk – edzéshez, munkához, bulihoz, pihenéshez, jó és rossz kedvhez egyaránt fontos a zene! Előfizetés esetén pedig offline, megszakítás nélkül hallgathatjátok a kedvenceiteket.

Na, Ti melyiket pipáltátok már ki a listán?


233 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.