Alapdarabok férfiaknak


A divat változik. Évszakok jönnek-mennek, a trendek és a közízlés hol ilyen, hol olyan. Stílusok, színek, minták, anyagok, sose lehet tudni, mikor melyik kerül reflektorfénybe. Így aztán nehéz eldönteni, hogy éppen mit vásároljon az ember, meddig marad divatos az a gondosan kiválasztott felső vagy nadrág. És ugye egy elegáns férfi felkészülten követi a divatot. Ugyanakkor lehet bármennyi ruhád, nálad is eljöhet az a pillanat, amit főleg a hölgyektől hallhatsz: benézel a szekrényedbe, végigpásztázod a kínálatot, és úgy érzed, nincs mit felvenned. Egy ilyen napon sem szeretnél mellélőni, igaz? Ezért kell, hogy rendelkezz pár alapdarabbal, ami minden férfi ruhatárában ott kell, hogy legyen. Lássuk, mi menthet meg egy ilyen helyzetben.

Fehér és fekete póló

Egyszerű, de nagyszerű és mindenhez passzol. De tényleg, felveheted egy farmernadrággal, ha lezser szeretnél lenni, és egy zakó alá, amivel kicsit elegánsabbá válhatsz. Talán unalmasnak és egyhangúnak tűnik, de számos lehetőség közül választhatsz. Különböző anyagok, eltérő méretek – testhezállóbb és bővebb fazon -, V-nyak, környak, hosszabb vagy épp rövidebb ujj, és ezek kombinációival a határ a csillagos ég. Ugye, hogy meg tudod találni benne a saját stílusodat?

Ugyanezt a kört le lehet futni egy fekete pólóval is, de az biztos, hogy ennek is helyet kell kapnia az alapdarabok között, mivel ugyanolyan hasznosan kombinálható gyakorlatilag mindennel, mint ellentétes színű társa.

Ing és farmering

Nem igaz, hogy csak az elegáns stílust kedvelők hordanak inget, vagy hogy csak különleges alkalmakkor, vagy éppen az irodába lehet felvenni. A hétköznapokon is tökéletesen megállja a helyét, legyen az egy találkozó a haverokkal, egy mozi vagy egy vasárnapi ebéd a családdal. Kétféle inget tarts otthon. Az első legyen egy elegánsabb, egyszerűbb, egyszínű darab, amit bármikor felvehetsz, de főleg olyan alkalmakkor, amikor különösen fontos a megjelenésed. Színben mi a fehéret vagy a kéket javasoljuk, mert ezek mindenhez passzolnak. A másik legyen egy vagányabb, egyedibb darab, egy farmering, amit pedig a rohanósabb napokon, a haverokkal töltött időben és a hétköznapokban tudsz viselni. Hogy ez világosabb vagy sötétebb, leengedett vagy feltűrt ujjal hordod, az már a te dolgod.

Kötött pulcsi

A hideg időben fontos a védelem, és ha mindez még stílussal is párosul, az a tökéletes kombináció. Az anyag megválasztása a fontos, hogy tényleg hőtartó legyen, ne fázz meg alatta. A mintát és a színt rád bízzuk, csak arra figyelj, hogy ne hivalkodó színt válassz, és ne is olyat, ami egyáltalán nem illik a ruhatáradba, hiszen az a fontos, hogy bármikor felvehesd.

Bőrkabát

Egy vagány, testhezálló, fekete bőrkabát minden férfi gardróbjába kötelező. Nem csak azért, mert napszemüveggel párosítva máris James Bond-nak érezheted magad, hanem eláruljuk, hogy a nők is odáig és vissza vannak érte. Megannyi alkalommal felveheted, langyosabb és hidegebb időben is egyaránt jó, úgyhogy ha még nincs, gyorsan szerezz be egyet.

Szövetkabát

A munkában és különleges alkalmakkor mégsem viselhetsz pufi dzsekit vagy farmerkabátot. Egy hosszabb fazonú, egyszínű, minőségi anyagból készült szövetkabát tökéletes védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, elegáns megjelenést kölcsönöz, és a főnököd és a kollégák elismerését is kivívhatod vele.

Testhezálló zakó

Mindenkinek kell állásinterjúkra járnia. Sokan dolgoznak irodában, olyan helyen, ahol van dress code. Sokan viszik olyan helyre randizni a barátnőjüket, ami elegánsabb, és ki kell öltözni. Előbb-utóbb Te vagy az egyik barátod megnősül/férjhez megy, és akkor bizony nem jelenhetsz meg akármiben az esküvőn. Reméljük, elég indokot írtunk, miért is fontos, hogy legalább egy zakód (és hozzá passzoló nadrágod) legyen otthon. Arra nagyon figyelj, milyen anyagot választasz, és ne sajnáld rá a pénzt, csináltass, mert az hosszú időn át jó szolgálatot tesz majd.

Kényelmes boxer

Tudjuk, tudjuk, mi más lehetne egy alsónadrág, ha nem kényelmes. De vannak olyan fazonok, amik szoríthatnak és kényelmetlenek lehetnek, a kényelem pedig ezen a területen különösen fontos egy férfinak. Nem kell semmi extrára gondolni: egy egyszerű fekete vagy szürke alsó, ami megfelelő anyagból, a megfelelő méretben készül helyt áll a hétköznapokban, biztos tartást ad bármilyen nadrág alatt, és egy forró éjszakán sem fogsz beégni vele.

A tökéletes farmer

Ugye nem kell részleteznünk? Reményeink szerint nincs olyan férfi a világon, akinek nincs legalább egy – de inkább több – farmer a szekrényében. Javasoljuk, hogy legyen egy egyszerűbb fazonú nadrágod, és mellé jöhetnek az extrább, egyedibb változatok is – gondolunk itt a koptatottra, szaggatottra, rövidebb fazonúra. A színét tekintve a világosabb az, ami több mindennel jól mutat, de nyugodtan választhatsz sötétebbet is, a farmerrel nem lőhetsz mellé.

Szövetnadrág

Munkába járáshoz, alkalmi eseményekhez elengedhetetlen kellék egy jól kiválasztott szövetnadrág. Színben a feketét vagy a barnás árnyalatokat ajánljuk, de a legfontosabb, hogy az öltönyöd színéhez passzoljon.

Elegáns cipő

Persze a tornacipő és a sportcipő is nagyon fontos, de ezek nem mutatnak mindig jól a kifinomultabb darabokkal. Úgyhogy egy fekete vagy barna alkalmi cipőt is tegyél be a többi közé.

Napszemüveg

Egy stílusos, egyszínű napszemüveg kell, hogy lapuljon az egyik polcodon. A kiválasztásnál vedd figyelembe az arcformádat, figyelj oda, hogy ne szorítson, de ne is álljon el, és persze az UV védelem is fontos.

Karóra

Végül, de nem utolsó sorban minden férfinak kell, hogy legyen egy gondosan kiválasztott, stílusos karórája, amit elegánsabb és lezserebb kedvében is bármihez felvehet. Légy egyszerre egyedi és stílusos.


237 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.