• TITEM Men's Collection

Ép test + ép lélek = elegáns megjelenés


Egy igazi férfi magabiztos. Egy igazi férfi tudja, mit akar. Egy igazi férfi tesz a céljaiért. Egy igazi férfi odafigyel a külsejére. Egy igazi férfinak van stílusa. Na persze ezt nagyon könnyű mondani, de tenni azért, hogy mindezt elérje valaki már sokkal több befektetett időt és energiát igényel. A képlet egyszerűnek tűnik: egészséges test + ápolt lélek = elegáns megjelenés. De hogy mit tehetsz mindezért? Olvass tovább!

 

Járj el rendszeresen edzeni!

Ne csak azért, hogy jobban néz ki, és ezzel meg tudd hódítani álmaid nőjét tudj vagy villogni a haverok előtt. Persze a külső megjelenés is fontos, és ízlésesebb egy olyan férfi látványa, akin látszik, hogy foglalkozik a testével. De sokkal fontosabb, hogyha sportoltok vagy edzetek, akkor jobban fogjátok érezni magatokat a bőrötökben, energikusabbak, fittebbek lesztek és ahogy jönnek az eredmények és ez elkezd meglátszani a testeteken is, úgy magabiztosabbá is váltok. És mi sem szexibb egy magabiztos férfinál?

Nem kell rögtön testépítőnek állni, és minden nap felkeresni az edzőtermet, csak törekedjetek a rendszerességre. Heti 3 alkalommal végzett testmozgás elengedhetetlen az egészséges életmódhoz. Ha nem szeretitek a konditermet, kipróbálhattok street workout helyeket is – ezek mostanában meglehetősen népszerűek és valljuk be, rendkívül költségkímélőek is -, vagy menjetek el futni, úszni, kosarazni, futballozni, vagy ahova szeretnétek.

Ha csapatsportot választotok, akkor az emberi kapcsolataitokat is építhetitek, hiszen ezeket a haverokkal is lehet csinálni. Azonban az egyedül végzett mozgás is hasznos lehet, sokaknak ekkor támadnak kreatív és gondolatébresztő ötletei, de akár egy probléma megoldását is megtalálhatjátok.

Táplálkozz helyesen!

És nem, itt most nem a diétára gondolunk. Csupán a tudatos táplálkozásra, vagyis hogy megválogatjátok, mit visztek be a szervezetetekbe. A napi 4-5 alkalmas étkezéssel és a tápanyagok megfelelő kiválasztásával egészségesebbek és élettel telibbek lesztek. Ha tanácstalanok vagytok, nagyon jó ingyenes applikációkat találhattok, ahol a napi kalória- és vízbevitelt, és a mozgás által elégetett kalóriákat is figyelhetitek. De szuper receptes weboldalak is vannak, amik az egészséges táplálkozásra sarkallnak, és ha nem tudjátok, mit főzzetek az otthon található hozzávalókból, biztosan tudnak ötletet adni. Hanyagoljátok a gyors ételeket, az édességet, cukros üdítőket és káros anyagokat. Persze azért alkalomadtán az esti sörözés a haverokkal simán belefér.

Légy jóban önmagaddal!

Mielőtt lejjebb görgetnétek vagy tovább kattintanátok - tudjuk, hogy ez így önmagában elcsépeltnek hangzik, de ami igaz, az igaz. Gondoljatok csak bele, kivel töltitek életetek során a legtöbb időt: magatokkal. És ha nem vagytok kibékülve kívül-belül önmagatokkal, akkor a világgal és másokkal sem lesztek. És ez nem csak azt jelenti, hogy nem bosszankodtok, ha elkezdtetek sörhasat ereszteni, vagy hogy megbékéltek azzal, hogy az orrotok hegyén van egy anyajegy és nem mérgelődtök miatta többé.

Titkon minden pasi nézegeti magát félmeztelenül feszítgetve a tükör előtt. Tudjuk, ne is tagadd. J Ebben nincs semmi szégyellnivaló, fontos, hogy először Te gondold azt magadról, hogy jól nézel ki, hogy aztán ezt a környezeted is meglássa. Persze nem kell nárcisztikus végletekig eljutni.

És hogy hogyan tudtok harmóniába kerülni a lelketekkel? Nos, először is a lehető legobjektívebb módon fel kell tudnotok mérni a pozitív és negatív tulajdonságaitokat. Mi az, amiben erősek vagytok és hasznotokra válik, és mi az, amivel kicsit talán bosszanthatjátok magatokat és másokat. Mindenki eldöntheti, ezeken a tualjdonságokon mennyire szeretne változtatni, sokszor egyébként nem is kell, inkább csak mérsékelni. De ez már akkor is működik, ha legalább felismertétek magatokban, hogy esetleg kicsit önzőbbek, egoistábbak, érzékenyebbek, féltékenyebbek, stb. vagytok. Ha már tudatosult, sokkal könnyebben oda tudtok figyelni rá.

Utóbbit hogyan érhetitek el? Készítsetek listát, és alaposan gondoljátok végig a válaszokat. Néhanapján meditáljatok vagy jógázzatok – kiléphettek vele a rohanó hétköznapokból és le tudtok nyugodni, de éppenséggel támadhatnak kreatív vagy megvilágosodó gondolataitok is.

Töltsetek elég időt magatokkal. Menjetek el sportolni, nézzetek meg otthon egy filmet, főzzetek, csináljátok a hobbitokat, csak egy a lényeg: legyetek magatokban. Társas lények vagyunk, így ez nagy kihívás minden ember számára, de megéri.

Ápolt külső és megjelenés

Divatblog lévén ezt kellett a végére hagynunk, de nem csak ez az oka, hogy utolsó pontként azt kell megemlítenünk, mennyire fontos, hogy odafigyeljetek a megjelenésetekre. Ha formába hoztátok a testeteket és a lelketeket is, akkor ez olyan mértékű magabiztosságot és önbizalmat ad, ami a kisugárzásotokon is egyből meg fog látszani. Ehhez persze az is kell, hogy kialakítsátok a stílusotokat, megtaláljátok azt a hajformát, ami a legjobban áll és azokat a ruhákat, amiben a lehető legjobban érzitek magatokat. Az ápolt külsőhöz az is hozzátartozik, hogy nem hagyjátok igénytelenül megnőni a hajatokat, vagy nem veszitek fel ugyanazt az alsónadrágot két nap egymás után. Tisztán és rendben kell, hogy tartsátok a külsőtöket.


309 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése