Ezért van minden férfinak szüksége automata övre


Biztos, hogy neked is van otthon legalább egy öv a ruhásszekrényedben. De valószínűleg inkább több. Fekete, barna, színes, elegánsabb, bohémabb, egyszerűbb, vagányabb, kinek milyen az ízlése. Ez is egy olyan kiegészítő és alapdarab, amely egy férfi gardróbjából sem hiányozhat. Azonban sokszor előfordul, hogy a gyakori használat következtében elkopnak, nyúlnak és végül szétszakadnak a rajta lévő lyukak, és dobhatod ki a kukába. Vagy a nagy rohanásban épphogy csak lekapod a boltban polcról, fel se próbálod és otthon derül ki, hogy bizony nem jó a méret. Ha emiatt sokszor fáj a fejed, akkor itt a megoldás, amit mindenképpen be kell szerezned otthonra!

Napjainkban már elérhető az automata öv, vagy lyuk nélküli öv is, ami pontosan az, aminek hangzik: egy lyukak nélküli öv. Praktikus, kényelmes, rengeteg lehetőséget kínál, és lassan felválthatja a hagyományos öveket is. Hogy ez miért is jó Neked?

1. Széles méretskála

Lehetsz vékony, vagy erősebb csontozatú, ez az öv garantáltan rajtad tartja a nadrágot. Nem fog szorítani, nem lesz túl laza, csak szimplán tökéletes. Lyukak helyett apró mélyedések találhatók a felületén, amibe be tudod akasztani az övcsatot. És ez nem 5 méretet eredményez, ami általában megfigyelhető a hagyományos öveken, hanem több mint 30 lehetőséget és méretet. Nem kell többé újabb lyukakat vágni az anyagba, és nem is kell a vásárlás során magadhoz mérned, mert ha csak ránézésre veszed meg, akkor is tökéletesen passzol majd.

2. Időtálló

A mostani öveket akárhányszor használod, a rajta lévő lyukak kopnak, vékonyodnak, és előbb-utóbb elszakadnak – aztán veheted a következőt. A lyuk nélküli övnél ez a probléma nem áll fenn, hiszen az apró fogacskák ilyen módon nem mennek tönkre, és sokáig bírják a strapát. Tehát garantáltan hosszabb ideig tesznek majd jó szolgálatot, mint a hagyományosak, és hosszú távon pénzt is spórolhatsz vele.

3. Biztos döntés

A férfiak nem szeretnek vásárolni (tisztelet a kivételnek). Ezért minél gyorsabban, egyszerűbben, de annál biztosabban szeretnének hozzájutni a tökéletes ruhadarabokhoz. Egy öv esetében azonban hiába tudod a derék- és csípőméretedet (bár ez inkább a nőkre jellemző), nem fogsz tudni vakon biztosat választani, mert könnyen előfordulhat, hogy nem lesz elég hosszú, vagy nem lesz rajta elég lyuk. (És ugye korábban említettük, hogy az automata öv 30-nál is több méretet foglal magában.) Tehát még a boltba sem kell elmenned, nyugodtan rendelhetsz online, és nem kell aggódnod, hogy méretben jó lesz-e, mert ha a mérettáblázatban rövidebb típust is választasz, attól a mélyedések száma nem változik, így pedig a lehetőségek száma is változatlan marad.

4. Stílus

Az öv az egyetlen kiegészítő, amit a férfiak viselnek – miért ne lehetne az is különleges és egyedi? A hagyományos övekben gyártanak férfi és női típusokat egyaránt, de ezek technikailag nem sokban térnek el egymástól. Az automata öv azonban egyediséget és modernitást tükröz, ami egy XXI. századi, stílusos férfinak fontos kell, hogy legyen.

Szóval vess véget a kényelmetlenségnek és az állandó vásárlásnak, és ruházz be egy lyuk nélküli övre!


619 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.