HOGYAN TEGYEN SZERT CONOR MCGREGOR STÍLUSÁRA


Conor McGregor-t a legtöbben a harc teréről ismerik, azonban az UFC bajnoknak más képesség is van a tarsolyában: stílusosan öltözködik. Az ír férfi öltözékei csakis annyira gyilkosak, mint amennyire gyilkosak a mozdulatai az Octagonban, éppen emiatt sok férfi keresi divat ötletek és tanácsok miatt. Ebben a cikkben összegyűjtöttük McGregor legjobb megjelenéseit, hogy át tudjuk őket adni Önnek. Az elegáns, három részes ruháktól kezdve, a menő alkalmi pólókig, mind vagánynak és divatosnak bizonyul.

Conor McGregor öltönye

Az csinos szabás Conor McGregor ikonikus stílusának a kulcsfontosságú aspektusa. A szupersztár harcost rendszeresen láthatják sportosan elegáns és stílusos öltönyökben egy sor rendezvényen. Különösen választja a klasszikus három részes dizájnt, ami magába foglalja a mellényt is. Amikor a színről van szó, a szürke és a kék a kedvenc színárnyalatai, de attól sem tartózkodik, hogy mintás ruhadarabokat válasszon, mint például a menő kockás vagy az élesen csíkos mintázatok.

Conor McGregor kék öltönye

Ha egy könnyű módot keres arra, hogy utánozza Conor McGregor éles stílusát, akkor be kellene fektetnie egy jól illeszkedő kék öltönybe, vagy kettőbe. Legyen szó élénk tengerészkékről vagy éjszínkékről, a kék öltönyök McGregor kedvencei közé tartoznak. Ahhoz, hogy úgy fessen, mint maga Conor, párosítsa a kék öltönyét egy fehér inggel. Aztán, adjon hozzá egy nyakkendőt és egy díszzsebkendőt egy megfelelő kék árnyalatban vagy egy kiemelkedőbb színben, mint például a rózsaszín.

Conor McGregor szürke öltönye

A szürke egy másik öltöny szín, melyet McGregor gyakran felvesz és olyan, amelyet Ön is könnyen magára tud ölteni. A rendelkezésre álló árnyalatok sokaságának köszönhetően, a szürke öltönyök minden férfin nagyszerűen mutatnak. Csak annyit kell tennie, hogy megtalálja azt az árnyalatot, amelyik megfelelő Önnek. Aztán, tegyen úgy, mint McGregor, párosítsa a szürke öltönyét fehér, rózsaszín vagy babakék inggel, a komoly stílusos megjelenés érdekében.

Conor McGregor kockás öltönye

Bár Conor McGregor stílusa mindig egyenletes, ugyanakkor lehet kissé vakmerő is. Az erős személyiségéhez tökéletesen illeszkedő, szembetűnő és izgalmas komplék McGregor kedvencei. Egy könnyű módja annak, hogy szert tegyen a kalandos stílusára, az, ha kipróbálja a kockás öltönyt. Lehet szó gesztenyebarna, szürke, kék vagy lazacszínről, egy kockás öltöny azonnal McGregor árnyalatot fog hozzáadni bármilyen formális megjelenéshez.

Conor McGregor szmokingja

Mint a világ legnagyobb sport sztárja, Conor McGregor-t a világ legnagyobb party-aira hívják meg, melynek többsége megköveteli tőle, hogy kicsípje magát. Nagyon sok alkalomhoz Conor a szmokingot választja. Ahhoz, hogy úgy viseljen egy szmokingot, mint az UFC sztár, próbáljon meg választani egy két vagy három részes dizájnt, klasszikus fekete vagy élénk gesztenyebarna színben. A nagy esemény előtt látogasson meg egy szabót is, hogy megbizonyosodjon afelől, hogy tökéletesen illeszkedik Önhöz a kiválasztott öltöny.

Conor McGregor pólói

Míg Conor messze nem tart a merész megjelenéstől, mégis tudja, hogy mikor jobb, ha finomabbra veszi a stílust. Tehát, amikor az egyik elegáns öltönyében jelenik meg, legfőképp egy élénk árnyalatúban, hajlamos arra, hogy az alapot egy csinos fehér vagy semleges színű frakkinggel biztosítsa. Bárhogyan is, amikor nem visel öltönyt, Conor nyomott mintázattal ad több izgalmat a ruhadarabjaihoz.

Conor McGregor stílusa

Nem tagadható, hogy Conor McGregor ruhásszekrénye kívánatos. Azonban nem csak a ruhái járulnak hozzá a lenyűgöző stílusához. A cipői, a szakálla, a haja mind-mind hozzájárul az egyedi és ikonikus megjelenéséhez.

Conor McGregor haja

Conor McGregor haja lényeges része az ikonikus stílusának. Habár az évek során változtatott a hajviselési stílusán, a megjelenésének a névjegyeként megmaradt az undercut hajvágás, melyet gyakran kombinál rövid, oldal elválasztott vágással. A sztár által választott egyéb hajvágási stílusokba tartozik a buzz cut, a sörtehaj, az undercut pasikonty, és egyebek.

Conor McGregor szakálla

Csak úgy, mint a haja Conor McGregor szakálla is alapvető része az egész megjelenésének. Nem csak egy tökéletes, masszív benyomást ad a megjelenésének, hanem megőrzi az esztétikus vonalat is. Ahhoz, hogy olyan szakállra tegyen szert, mint a McGregor-é, hagyja megnőni a sajátját majd nyírja vissza közepes hosszúságúra. Emellett ne feledje, hogy ápolja rendszeresen, azért, hogy megőrizze az egészséges állapotát.

Hogyan tegyen szert Conor McGregor stílusára

  • Válasszon csinosan szabott, jól illeszkedő két vagy három részes dizájnú öltönyt.

  • Játszadozzon az egyedi színekkel és mintázatokkal.

  • Fektessen az alapokba, hogy mérsékelje az élénkebb ruhadarabokat.

  • Ne felejtkezzen felszerelkezni csinos lábbelikkel, nyakkendőkkel, díszzsebkendőkkel, napszemüvegekkel és egyebekkel.

  • Tartsa a haját és arcszőrzetét szépen vágva és formázva, hogy egy ragyogó, ugyanakkor kemény megjelenést eredményezzen.

#üzletiöltöny

96 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.