HOGYAN TEGYEN SZERT RYAN GOSLING STÍLUSÁRA


A hölgyek lehet, hogy azért szeretik Ryan Gosling-ot, mert jól néz ki, de az úriemberek azért csodálják a sztárt, mert lenyűgöző divatérzéke van. A kényelmes öltöny és egy pár farmernadrág s póló Gosling egyedi stílusa, mely minden alkalomhoz illeszkedik. Legyen szó utcai sétáról vagy a vörös szőnyegen való felvonulásról, az A-listás színész mindig nagyszerűen néz ki. Mint ilyen, figyelemre méltó forrást jelent azon emberek számára, akik a saját megjelenésüket szeretnék fokozni. Tehát, ha ez Önre is jellemző, akkor ez az útmutató megfelelő, hogy szert tegyen Ryan Gosling stílusára.

Ryan Gosling Stílusa

Miután 2004 után megragadta a világ figyelmét a Szerelmünk lapjai férfijaként, Ryan Gosling finomított a stílusán. Ma már, a sztár megjelenése lenyűgöző és konzisztens, anélkül, hogy túlzott lenne. Az egyszerű és időtlen eleganciát ötvözve a masszív indie árnyalattal, Gosling divatérzéke valóban irigylésre méltó.

Ryan Gosling inge

Amikor ingekről van szó, Ryan masszív rajongója a fehér színnek. Akár gombos ing és öltöny kombinációról, akár egy egyszerű póló és farmer kombinációról legyen szó, Ryan választott színe, a fehér. A fehér dizájnok kiválasztásával a színész megőrzi a csinos és egyszerű stílusát, míg teret enged a színeknek, ha más öltözékről van szó. Alkalmanként, Ryan egy egyszerű mintát választ, finom árnyalatot vagy jól elhelyezett mintázatot. Ha gombos ingről van szó, Ryan tipikusan a slim-fit stílust és a könnyű anyagokat választja. Gyakran feltűri az ujjakat is. Ami a pólókat illeti, Ryan gyakran az ovális nyakkivágású dizájnt vagy a Henley felsőket részesíti előnyben.

Ryan Gosling öltönye

Amikor különleges eseményekről és alkalmakról van szó, mint például a vörös szőnyeges események, Ryan Gosling általában úgy dönt, hogy öltönyt vagy szmokingot ölt. Természetesen, ez a stílusos sztár nem csak ugyanazt az egyhangú fekete vagy tengerészkék stílusú öltönyt válassza, mint mindenki más. Nem, ő jellemzően elhagyja a tipikus színeket és ehelyett egy sokkal egyedibbet választ, mint például a zöld vagy a kék. Csak úgy, mint a szín, az illeszkedés is elsődleges Ryan számára, aki a slim vágást részesíti előnyben. Majd a sztár hozzáad egy ropogósan fehér inget, hogy tökéletesítse az öltönyös megjelenését.

Ryan Gosling bakancsa

Amikor Ryan talál valamit, ami tetszik neki (és jól is áll rajta), ragaszkodik hozzá. A bakancs pont példa erre és a filmcsillag lábbeli stílusa mindig opció az alkalmi megjelenésekre. Tökéletesek ahhoz, hogy robusztus és férfias árnyalatot adjanak Ryan sikkes stílusához s tipikusan fekete vagy barna bőrből készültek, fűzős dizájnnal.

Ryan Gosling divat

Ryan Gosling számos filmben jelent meg és sok ikonikus karakter szerepét játszotta el. Habár a színész valaki mást alakít ezekben a filmekben, a viselt ruhák stílusa gyakran átfedésben vannak a saját stílusával. Az alábbiakban átnézzük a legemlékezetesebb szerepeit és öltözékeit, melyeket viselt.

Ryan Gosling a Kaliforniai álomban

Az Emma Stone mellett, főszerepben játszó Ryan Gosling, a 2016-os Kaliforniai álom című filmben, hihetetlen siker volt. Ebben a filmmusicalben Gosling egy jazz zongorista szerepét játssza, akinek retro stílusa egyezik a zenei ízlésével. A film során, ő tipikusan öltönyt és sportruhákat visel, melyek modern sziluettel és klasszikus részletekkel rendelkeznek. Kiegészítői a stílusához illeszkednek, melyek klasszikus nyakkendőket és angolkaplis cipőket foglalnak magukba.

Ryan Gosling A nagy dobásban

A nagy dobásban láthattuk, amint Ryan Gosling a legjobb klasszikus öltönyt bankár inggel viseli. Ha ezt a megjelenést szeretné a magáénak tudni, próbálja meg a következő irodai napján vagy vállalati találkozóján a szürke kockás öltönyt, kék csíkos inggel és klasszikus mintázatú nyakkendővel.

Ryan Gosling a Daltól dalig-ban

Énekes-dalíró szerepet játszva, Ryan Gosling stílusa a Daltól dalig filmben határozottan alkalmi és menő. Ahhoz, hogy szert tegyen a megjelenésére, válasszon egy egyszerű, hosszú ujjú inget, sötét farmert és kék bomberdzsekit.

Ryan Gosling a Gengszterosztagban

Annak ellenére, hogy 1949-ben mutatták be, Ryan Gosling karaktere a Gengszterosztagban még mindig egy kiváló stílus forrásnak számít. Tehát, ha Ön egy klasszikus megjelenést keres, próbálja meg lemásolni a klasszikus ingjét és bőszárú nadrág stílusát. Ugyanakkor ne feledkezzen meg a gyapjú puha kalapról sem.

Ryan Gosling az Őrült, dilis szerelemben

Az Őrült, dilis szerelem kétségkívül Ryan Gosling egyik legsikeresebb vígjátéka. Míg a hölgyek a filmcsillag félmeztelen filmjelenetei miatt szeretik, a film kiváló forrást jelent azon úriemberek számára, akik Ryan Gosling stílusából inspirálódnak. Ryan karaktere, akinek az öltözéke megmutatja az ő kellemes stílusát, kétségkívül taníthat egy vagy két dolgot az öltözködésről.

Hogyan tegyen szert Ryan Gosling stílusára

  • Válasszon klasszikus és időtlen stílusokat, mint például a fehér ingek, pólók és fekete bőrdzsekik.

  • Bizonyosodjon meg róla, hogy minden megfelelő méretű és a legjobb minőségű

  • Törekedjen egy kifinomult, robusztus részletekkel teli stílusra.

  • A színpalettát őrizze meg egyszerűnek és visszafogottnak az alkalmi öltözékekhez és sokkal merészebbnek a formális megjelenésekhez.

  • Tökéletesítse megjelenését Ryan jellegzetes frizurájával: egy kifinomult és divatos side part hajstílussal.

#mellény

68 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.