HOGY VISELJE A BLÉZERT A FARMERRAL


Amikor könnyű, nyugodt kombinációkról van szó egy nagyszerű blézer és egy pár egyszerű farmer remek munkát végez. Miért olyan vonzó ez a kombináció? Nos, számos olyan esemény van egy úriember életében, amikor olyan öltözékre van szüksége, ami nyugodt, laza, ugyanakkor pedig ki tudja csípni magát vele. Italozások, vacsorák és egyéb fél-hivatalos helyek esetében, ne habozzon, hogy ezt a két alap ruházati cikket választja annak érdekében, hogy feledhetetlen maradjon, még akkor is, ha nem szmokingban jelenik meg. Végtére is, helytelenül viselve egy blézerrel párosított farmer ocsmánynak és teljesen össze nem illőnek tűnhet. Helyesen viselve azonban, a megjelenés emlékezetes maradhat a legegyszerűbb sziluettekről is.

Blézer

Először is, a szín kritikus szempont, amikor a tökéletes blézert szeretné megtalálni a farmerjához. Egy hibamentes öltözékhez a tengerkék szín a legjobb opció. A tengerkék nagyon sokoldalú és egy rendkívül széles szín skálát egészít ki. A szürke szintén iszonyúan működik és számos árnyalatban megtalálható, amelyek különböző színekben pompáznak. Csak tudnia kell, hogy melyik illik Önhöz a legjobban. A gyapjúszövet szintén egy másik csábító opció a sportkabát sok oldalú verziójához, amelyik remekül illik a farmerhez. Ne feledje, hogy a blézerek eltérnek az öltöny zakóktól és nem igényelnek megfelelő nadrágot.

Az illeszkedése

A blézer illeszkedésének a gyors referenciája érdekében bizonyosodjon meg róla, hogy a ruhadarab ujjai a csukló körül helyezkedjenek el és, hogy a vállrész megfelelően illeszkedjen az Ön vállaihoz. Továbbá, győződjön meg arról, hogy nem választ egy túl lazán illeszkedő blézert és arra is figyeljen, hogy ne legyen túl szoros a blézere. A korszerű, fiatalos szabású blézereket kellene keresse.

Farmerek

Egy pár remek farmer a legjobb befektetés, amit valaha tehet. Ne legyen vonakodó, amikor arra kerül a sor, hogy pénzt szórjon egy pár farmer miatt, azonban, vegye tudomásul, hogy találhatóak kiváló alternatívák is egészen elérhető áron. A legjobb farmer-blézer párosítás érdekében válasszon sötétebb árnyalatokat, hogy rögzítse a megjelenését vagy világosabb verziót egy sokkal hétköznapibb megjelenés érdekében. Mivel fél-elegáns öltözékkel van dolga tartózkodjon az olyan farmer viselésétől, amelyik túl bő vagy túlságosan feszes, amikor az illeszkedésről van szó. Még mindig szeretne egy kis formalitást megőrizni! A karcsú szabás a legjobb választás, mivel lehetővé teszi, hogy egy sokkal modernebb alakot vegyen föl miközben megőrzi a fiatalos szélét. A tengerkék színű farmerek a legjobbak és életmentőek is lehetnek, amikor a blézerek széles színskálájával kell párosítani őket.

Színes férfi blézerek

A kiválasztott blézer színe, melyet visel jelentősen befolyásolhatja azt, ahogyan érzi magát és az öltözékének a stílusát. Ugyanakkor hatással lehet arra, is, hogy milyen színű és stílusú farmerrel kell párosítania, tehát a választás meghatározó. Ma már a szivárvány összes színárnyalataiban találhat blézert, így végtelen számú szín van, melyek tökéletesen illeszkednek a farmerekhez. Szürke, tengerkék szín, fekete, gyapjúszövet és barna, ezek mind standard blézer típusok és érdemes fontolóra venni őket, amikor olyan dzsekit keres, amely illik a farmerral.

Szürke blézer

A szürke kissé egyszerű lehet, úgyhogy szükséges mellé egy kis szín és mértékletesség. Próbálja ki és dobja fel a szürke árnyalatokat újszerű dolgokkal, élénkebb színekkel. Ez biztosíték afelől, hogy az öltözéke nem fog túl komolynak vagy érettnek tűnni. A bordó vagy kobaltkék díszzsebkendő vagy horgolt nyakkendő egyszerűen és hatékonyan feldobja ezeket az öltözékeket. Ne feledje, semmi sem szárnyalja túl a nagyszerű fehér vagy kobaltkék gombokat egy szürke blézer alatt. Tartsa észbe, hogy egy könnyű, szürke pamut blézer nagyon jól fog mutatni egyéb, világosabb színekkel is a nyugodtabb napokra és egy sötétebb faszén blézerrel pedig tökéletes választás az esti-éjszakai öltözékekhez. A fekete nagyszerű kísérő a szürke blézerekhez, ha farmerről van szó és csodásan illik a szürkébb öltözékekhez. Párosítsa szarvasbőr bakanccsal, hogy enyhítse a blézer/farmer kombinációt.

Tengerészkék blézer

A tengerészkék, ahogyan már említettük, a legjobb választás férfiak számára. Sötétebb színű vagy kontrasztos farmerral párosítva, a tengerészkék ideális, hogy megalapozza a blézer és farmer kombinációt. Párosítsa a kék blézerét egyéb tradicionális színekkel, mint például a smaragdzöld, élénk bordó és rozsda barna színekkel egy klasszikusabb blézer/farmer kombináció érdekében s ne tartózkodjon egyéb árnyalatok kipróbálásától, hogy élénkebbé tegye blézerét.

Fekete blézer

Míg a legtöbb férfi és nő a feketét a legsokoldalúbb színnek tartja, valójában annál egy kicsit trükkösebb összeegyeztetni más, világosabb színekkel. A trükk az egészben, hogy tökéletesítsük a fekete blézert egy farmerral, az az, hogy megbizonyosodjon róla, hogy rendelkezik egy egyszerű palettával, amiből választhat. Egy egyszerű garbó csodásan működik és inkább esztétikus alkalmi öltözékké teszi, amit a farmer alátámaszt. Amikor egy sokkal alkalmibb blézer felé hajlik, válasszon fehéret, vegyes vagy galamb szürkét és kobaltkéket, amikor az ingről van szó. Ez biztosíték afelől, hogy a kombináció értelmezése klasszikus legyen. Ami a farmert illeti? Tartsa a dolgokat nagyon minimális szinten egy pár fekete farmerral.

Gyapjúszövet blézer

A gyapjúszövet remekül működik, ha dimenziósabbá szeretné tenni az öltözékét. Vizuálisan is nagyszerűen kiegészíti a farmert. A trükk, hogy összhangba hozza a gyapjúszövetet a farmerral az, az, hogy egyéb tradicionális öltözékekkel rétegezze a viselt ruhadarabokat. El kell köteleznie magát a tradicionalizmus iránt, ami a gyapjúszövetet illeti, úgyhogy klasszikus és preppy stílusban gondolkozzon. Egy jó minőségű kábelkötésű pulóver újszerű választás és jól illeszkedik mind a farmer, mind a blézerhez. A horgolt nyakkendők és a ropogósan illeszkedő gombok úgy szintén szép finomítások, hogy kihangsúlyozza a nagyszerű gyapjúszövet blézert.

Barna blézer

A barna ismét egy okos választás a férfiak számára, ha a blézert farmerral szeretné párosítani. A barna árnyalatú blézer farmerral való párosításának a kulcsa az, hogy egyéb természetes, semleges színekkel párosítsa. A kísérő darabok lehetnek bézs vagy khaki színűek. Ezen színek használatával, mint az öltözék kiindulópontja, fel fogja eleveníteni a palettát és olyan külsőt fog eredményezni, mely preppy és klasszikus is ugyanakkor. A barna úgyszintén megy közepes árnyalatú farmerokkal is.

#üzletiöltöny

84 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.