HOGY VISELJE A BLÉZERT A FARMERRAL 2


Farmer és blézer kombinációk

Amikor a farmer és blézer összeillesztéséről van szó, az opciók végtelenek. A színektől a stílusig és kiegészítőkig, minden választás hozzá fog járulni az öltözéke megjelenéséhez. Ugyanakkor ez ne rémissze meg. Addig, amíg Ön tisztában van az alapokkal, könnyen megalkothat egy stílusos és pontos megjelenést. Kezdje azzal, hogy kiválasztja a kedvenc pár farmerját és induljon ki ebből. Ha Ön szereti a feketét, szürkét vagy a hagyományos kéket, ez a kis útmutató segíteni fog abban, hogy, hogyan is viselje őket és melyek a legjobb darabok, amelyekkel párosíthatja őket.

Fekete farmer blézerrel

Egy pár slim vagy skinny fekete farmer tökéletesen összeilleszthető egy blézerrel. Ez a kombináció egy pontos és modern megjelenést eredményez, amit nehéz túlszárnyalni. Ez a megjelenés különösképpen nagyszerű ősszel és télen, amikor is a hideg időjárás vastag anyagokat és sötét színpalettát követel. Mivel a fekete semleges szín, ezeket a farmerokat bármilyen blézerrel vagy inggel viselheti; a választás csakis az Öné. Egy gyors és könnyű kombináció érdekében, próbáljon egy sötét szürke vagy faszén blézert és egy fekete vagy fehér pólóinget.

Kék farmer blézerrel

Az Ön klasszikus kék farmerja nagyon jól összeilleszthető egy pár blézerrel és könnyen viselhető oly formában, hogy elérje a kívánt megjelenést. Alkalmi stílushoz válassza a világos, közép-kék farmert vagy egy halványabb stílusút, egyenes szárral. A kiélezettebb megjelenés érdekében próbáljon sötétebb árnyalatot, slim vagy skinny fazonnal. Csakúgy, mint az öltözék többi részében, a választás ismét az Öné. Majdnem mindegyik blézer illeni fog a kék farmerhoz, de jobb, ha elkerüli a tengerészkék színt. Néha a kék árnyalatai túl közel állhatnak egymáshoz és zavaró hatást okozhatnak. Egy nagyszerű divatos opció érdekében, válassza a vastagított kocka mintát az egy színűség helyett.

Szürke farmer blézerrel

Ha megtörténik, hogy az Ön kedvenc farmerja szürke színű, akkor esély van arra, hogy a stílus, amit kedvel, egyedülálló legyen. Mivel a szürke farmerek gyakran kifakult feketének tűnnek, éles és szomorú hatást keltenek, mely tökéletes a cool és alkalmi megjelenésekhez. Ezen megjelenés kihangsúlyozása érdekében válasszon egy skinny stílust és vegye fontolóra a szakadásokat. Aztán, párosítsa a farmerjét egy kiváló blézerrel és stílusos felsővel vagy pólóval. Csakúgy, mint a kék farmerral, vigyázzon arra, hogy elkerülje a szürke azon árnyalatait, melyek hasonlóak a nadrág árnyalatával.

Hogyan viseljen egy blézert alkalmilag

Bármilyen ruházat, beleértve a blézert is, mindig csinosabbnak fog tűnni, mint az Ön átlagos alkalmi megjelenése, de vannak rá módok, hogyan tegyük kevésbé komollyá a viselését. Kezdje azzal, hogy egy sokkal alkalmibb blézert válasszon, mint például egy kevésbé strukturált stílusú, szórakoztató mintázattal. Majd párosítsa egyéb alkalmi darabokkal. Válasszon inkább egy pólót mintsem egy gombos inget egy gyorsabb és könnyedébb alkalmi stílus érdekében. Majd adjon hozzá némi surranót a tökéletesen nyugodt és utcai stílus elérésének érdekében.

Öltönykabát farmerral

Habár a blézer és öltönykabát közti különbségek csekélyek, mégis léteznek. Általában, az öltönykabátnak van egy hozzá illő nadrágja és sokkal strukturáltabb és méretre szabottabb, mint egy blézer. Az anyag úgy szintén jobb minőségű lehet, mint egy tipikus blézeré. Mivel az öltönykabátok sokkal hivatalosabbnak tűnnek, mint a blézerek, furcsán nézhetnek ki, ha alkalmi farmerrel párosítják őket. Éppen ezért, ezt a megjelenést leginkább a divatos alkalmakra tartogassa, ahol kicsit kísérletezhet vele. A stílusos megjelenésért próbálja párosítani az öltönykabátot egy slim-fit, kék farmerrel, fehér inggel és szarvasbőr papucscipővel. Fontolóra veheti ugyanakkor, egy nyakkendő és díszzsebkendő hozzáadását, hogy kiegészítse a stílusosan nyugodt megjelenését.

Blézer skinny farmerrel

Míg a skinny farmerek illenek a blézerhez, meglehet, hogy igazítania kell a megjelenésén, ha öltönykabátról van szó. A jól kiegyensúlyozott alak biztosítása érdekében ragaszkodjon a slim blézerhez, mely nem túl alaktalan vagy bő. Mivel a túlságosan nagy vállpárnák súlyosnak és kínosnak tűnnek, jobb ha elkerüli őket. Továbbá, ragaszkodjon egy slim cipőhöz és próbálja meg feltűrni a farmer szárát a bokája fölé, hogy megőrizze a stílusos és éles megjelenését. Amikor a skinny farmer színéről van szó, a fekete tűnik a legjobbnak és a legkönnyebben viselhetőnek.

Cipő, melyet a blézerrel és a farmerral viseljen

A választék elég széles, ami a cipőket illeti, de vigyázzon arra, hogy a választása ne legyen túl alkalmi. Egy nagyszerű szarvasbőr vagy bőr papucscipő, oxford vagy bakancs, tökéletesen kiegészíti a blézer/farmer kombinációt és lehetővé teszi, hogy a megjelenése jól öltözöttnek tűnjön. A szarvasbőr dimenziót és textúrát add hozzá, ami egy rétegéltebb esztétikát kölcsönöz. A bőr szintén rendkívülien passzol ehhez a kombinációhoz.

Kiegészítők, melyeket viselhet a blézerrel és farmerral

Egy ilyen egyszerű kombinációval stratégikusan kell választania a kiegészítőket. Nem szeretne egy olyan öltözéket, amelyik kitekert, de ugyanakkor szeretne egy egyszerű farmert és blézert viselni. Válasszon díszzsebkendőket, egyszínű kalapokat, újszerű nyakkendőket és egyéb játékos kiegészítőket, hogy frissnek és különbözőnek őrizze meg a megjelenését. Egy pár nagyszerű napszemüveg tökéletesen fogja kiegészíteni az öltözékét.

Hogyan viselje a farmert blézerrel

  • Bizonyosodjon meg róla, hogy jó minőségű blézert választ, mely tökéletesen illeszkedik az alakjához.

  • A slim farmerek illeszkednek a legjobban a blézerekhez és smart-casual stílust eredményeznek.

  • Ragaszkodjon a világosabb színkombinációkhoz az alkalmi megjelenés érdekében és a sötétebb árnyalatokhoz egy sokkal kifinomultabb stílus érdekében.

  • A farmer és blézer pólóval s surranóval való viselése egy stílusos alkalmi megjelenést eredményez míg inggel és papucscipővel párosítva intelligensebb és kifinomultabb megjelenést kölcsönöz.

  • A divatosabb, smart-casual alkalmakhoz vegye fontolóra az öltönykabát viselését blézer helyett.

  • Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről, hogy tökéletesítse a megjelenését.

#üzletiöltöny

227 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.