• TITEM Men's collection

Hogy is van ez a zakó gombolás, és zseb használat?

Nem csoda, ha ezekkel kapcsolatban bizonytalan vagy. Rengeteg tévhit kering a zakó gombolásról, és zseb használatról a köztudatban. Ráadásul ezek a szabályok is változnak időnként...A helyes zakó viselési mód


Az alsó gombot sosem, azaz állás közben, és a hivatalos ceremónia közben sem kell begombolnod. A kényelmednek, és a kifogástalan összképnek is megfelelsz egyidejűleg, ha a vacsora alatt, amikor ülsz, végig kigombolva viseled az öltöny zakód.


A zakótól csak éjfél után, a menyecske ruhával párhuzamosan átvett színes ing kedvéért szabadulhatsz meg. Addig a teljes öltöny hivatott biztosítani eleganciádat, komfortos mozgásodat, és ideális testhőmérsékletedet is egyszerre. Mindezt csak egy extra finom gyapjú öltönytől várhatod el.


Az extra finom gyapjú szövet NEM melegít, hanem megtartja ideális testhőmérsékleted, mivel légáteresztő tulajdonsága gátolja az izzadást. A gyapjúval ellentétben egy műszálas öltönyben 2 perc múlva már jelentkeznek az izzadságfoltok az ingeden, ami nagy melegben már átüthet a zakón is. S ha ez huzamosabb ideig folytatódik, akkor előbb a szemeket, később az orrokat is zavarhatja a műszál okozta kellemetlenség.


A zavarba ejtő helyzetben nem lenne jó elontani a nagy kérdésre adott választ, igaz?

Szereted zsebben tartani a kezed? Csak bátran!


Vonzó és elegáns lehetsz ebben a testhelyzetben is, amennyiben betartod a felső körökben is alig ismert szabályt:


Az alsó gomb kivételével begombolt zakóban: a zakó széleit függőlegesen megemelve a zakó belsejének kifordulását elkerülve, a lehető legkevesebb gyűrődéssel tedd zsebre az egyik, vagy mindkét kezed.


Teljesen kigombolt zakó esetében a zakó széleinek kifordulása nélkül simítsd hátra a zakódat a zsebeinél, és gyűrődés nélkül, pusztán az anyag hullámos rendeződésével helyezd a kezedet a zsebedbe, akár mindkettőt egyszerre.
További Vőlegényeknek szóló öltözködési és etikett tanácsainkért regisztrálj a TITEM Vőlegényképző oldalán!


Üzleteinkben is várunk szeretettel, ahol kollégáink személyre szabott öltözködési tanácsokkal is ellátnak, hogy a nagy napon magabiztos és makulátlanul elegáns lehess csodás menyasszonyod oldalán. Egyeztessetek időpontot, amikor kollégáink csak Veletek foglalkoznak majd 30-60 percben.232 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00

Kedd: 10:00-19:00

Szombat: 09:00 - 14:00

Vasárnap: ZÁRVA

KÖVESS MINKET

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

©2021 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.

TITEM DEBRECEN

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:00

Szombat: 09:00-13:00

Vasárnap: ZÁRVA