Hogyan viseljünk szürke öltönyt!


A ‘fekete alternatívájának’ tartják. A szürke öltöny újra látótávolságba került a férfiaknak; megmutatva, hogy csak egy kicsivel menőbb, mint a sima fekete, de egy leheletnyivel időtlenebb, mint a trendi kék.

Meglehetősen évszakok közti szín a szürke: nyáron pasztellszerűnek hat, télen inkább olyan, mint a téli köd, szenes, füstös árnyalat. És a feketével, sötétkékkel ellentétben a szürke nagyszerűen néz ki munkahelyi formalitások alatt vagy még utána is, péntek este beindítja az italokat, anélkül, hogy először haza kéne menned.

Sok gyönyörű gyapjúöltöny alapja a szürke; az ikonikus Prince of Wales check (Esterházy-kockás) öltöny, a Gatsby-stílusú öltöny, valamint a régies tweed (gyapjúszövet) is.

Miután megvásároltad a szürke öltönyöd, tudni azt, hogy mit szeretnél viselni – ingtől egészen cipőig – gyerekjátéknak kell érezned. Ellenkező esetben inkább Mr. Feketéhez vagy Mr. Kékhez nyúlj – egyszerűen azért, mert az még ismerős terület.

Egyszerű Szabályok A Szürke Öltöny Viseléséhez

  • Egy sötét, vagy fehér ing és fekete nyakkendő rendkívül tisztán néz ki szürke öltönnyel, főleg pasztellszürke vagy szénszínű öltöny esetén. Egyébként a világoszöldek, epertej rózsaszín, a lila és a porkék mind nagyszerű ingek, és kicsit felvidítják az irodát.

  • Viselj feltűnő kiegészítőket (szép mintás nyakkendő vagy zsebkendő), ezzel kicsit felemelheted a szürkét. A kiegészítők legyenek ugyanolyan színűek, mint az ing, de sötétebb árnyalatúak, így az ing lágyabb lesz. Például pasztellkék ing és sötétzöld zsebkendő és nyakkendő.

  • Az ezüst (vagy fehérarany) a szürke öltöny fémes árnyalatával játszik, ezért választhatsz hozzá nyakkendőtűt fémből vagy egyéb anyagokból, metálszínű mandzsettagombokkal.

  • A cseresznye színű cipők lenyűgözően néznek ki szürkével, és a brogue vagy monk cipővel kiemelheted a választásodat. A fekete mindig nyertes, a burgundy mutatósabb, a szokványosabb cipőfajták között pedig a Derby vagy Oxford cipőket ajánljuk.

  • A laza elegáns viselethez a világosszürke öltöny illik a leginkább; párosítva éles fehér vagy fekete pólóval és bőrcipővel (retro vagy fehér), zokni nélkül.

  • A szénszínű öltönyt hagyd meg az irodára, és válassz egy luxus háromrészest finom mintával, hogy tényleg odatedd magad. Ellenkező esetben egy tiszta, karcsú szürke öltöny közép-szürkében a legsokoldalúbb.

  • A szürke (főleg a világos) könnyen koszolódik. Rendszeresen nézd át a megjelenésed, és ha bármilyen foltot látsz, tisztítsd meg nedves kendővel.

Szakértői Tipp A Szürke Öltönyhöz

“A szürke az olyan színek egyike, melyet alig használnak ki. A szürke öltöny – akár világosabb, akár sötétebb árnyalatokban – egy kötelező darab minden férfi ruhatárában, a sokoldalúsága miatt. Megkönnyíti a különböző színpaletták és színkombinációk viselését. Tipikusan olasz megjelenés: elegáns és időtlen.

A javaslatom az, hogy szórakozz el a szürke öltönnyel, keverd össze a különböző színű ingjeiddel – a kéktől a zöldön át a bíborig és cseresznyéig. Ez természetesen a klasszikus fehér ing és fekete nyakkendő kinézeten felül. Ezután próbáld meg fekete nadrággal viselni a zakót és fordítva, hogy kicsit felpezsdítsd az öltönyöd életét.

#üzletiöltöny

1502 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.