• TITEM Men's collection

Mi lesz, ha az öltönyömre ömlik a bor? [VIDEO]

Frissítve: 2020. jún 11.
Vége a kedvenc öltönyömnek?


Ahogy Monte Kukkoli mondta:


... az attól függ!


Mármint az öltöny anyagától függ.


Ha a szokásos ismert összetételű szövetből készül, ami például 65% gyapjú 35% poliészter, vagy akár 100% gyapjú, de nem Wine-Proof Nanotex, akkor a szomorú válasz az, hogy igen :-(. A vörösbor minden ital-okozta foltok legmakacsabbika.


Ezért nem is véletlen, hogy épp a férfiruházatban kezdtük alkalmazni. Több üzleti és vőlegény öltönyt kereső fiatalemberrel beszélgettünk a foltokról, akik elámultak élő bemutatónkon, és a kábulatból a való világba visszatérve az első mondatuk ez volt:


"Ilyen nekem is kellene. Folyton leeszem, vagy leiszom magam."

A rettegett vörösbor foltot még a legügyesebb tisztítók sem mindenhol vállalják. Főleg akkor nem, ha az a folt egy érzékeny gyapjú öltönyön éktelenkedik!


Az egyetlen megoldást egy olyan szuperszövet megalkotása jelentette, amely nem veszít a gyapjú utánozhatatlanul előnyös tulajdonságaiból, mégis győztesen kerül ki a színes gyümölcslével, sőt a vörösborral való ütközetből is.


Hosszú évek kitartó mérnöki kutatásai, kísérletetek ezrei, és tesztek százai után végre bejelenthetjük a TITEM WINE-PROOF-NANOTEX öltönyök világra jövetelét!


A TITEM WINE-PROOF-NANOTEX exkluzív öltönyök nemcsak hogy 100% gyapjúból készülnek, a nanotechnológiás eljárás még javít is a gyapjú kellemes tulajdonságain!


Hadd leplezzük le végre, mit tud egy TITEM WINE-PROOF-NANOTEX öltöny:153 megtekintés0 hozzászólás