Micsodaaa? Bespoke öltöny 5 óra alatt??? [video]

Frissítve: 2020. jún 11.A kézműves öltönyök ideje lejárt!


Több, mint 20 éve tapasztalom nap mint nap, hogy nemcsak minden férfi testalkata, de ízlése is más és más. Ezért több, mint 5000-féle minőségi márkás szövetből választhatsz a TITEM Men's Collection öltönyszalonjaiban.


Egy alapos méretvételt követően számítógépes tervezéssel, lézerszabász-gépünkkel, számítógép vezérelt varrógépeinkkel, valamint smart gőzvasaló formapréseinkkel akár 5 óra alatt elkészítjük egyedi, testre szabott bespoke öltönyödet!

Igen, jól olvastad, valóban csupán 5 órára van szükségünk az anyagválasztástól a próbafülkéig!


TITEM Bespoke öltöny 5 óra alatt???


Lehetséges! Hiszen 30 év fejlesztő munkájának eredménye, hogy a TITEM öltönyök esetében a gyorsaság nem fordul a minőség rovására. Épp ellenkezőleg: nálunk a kézzel készült öltönyöknél sokkal precízebb és szebb munkát kapsz kézhez!


Hogyan készülnek a világszínvonalú TITEM öltönyök?


1. TERVRAJZ. A rajzoláshoz mi már évek óta sem papírt-ceruzát, sem szabókrétát nem használunk! Öltönyeink szabásmintáját számítógéppel tervezzük, Alapító mérnökünk által fejlesztett, jogvédett, anatómiai szabásmintáinkat testi adottságaidhoz igazítjuk, miközben még a testtartásodat is figyelembe vesszük.


2. SZABÁS. Az elektronikus tervrajz szerint lézersugárral működő szabászgépünk 5 perc alatt szabja ki automatikusan egyedi méretedre tervezett öltönyöd - fazontól függően - 348-360 darab (!) alkotóelemét, méghozzá 100%-os méretpontossággal.


3. VARRÁS. A precíz szabást követően az öltönyvarrás különböző fázisaira szakosodott kollégák gyakorlott kezei közé kerülnek az alkotóelemek. A pontosan meghatározott műveleteket egymás után végzik el szakembereink a mai legmodernebb, kifejezetten öltönyvarráshoz fejlesztett japán varrógép-parkunkon.


4. GŐZ FORMAPRÉS. A hibátlan varrás után 20-féle gőzvasaló formaprésünkkel adunk végleges, szoborszerűen szép, testhezálló formát alkotásainknak. Ezért áll úgy rajtad egy TITEM öltöny, mintha a James Bond filmből léptél volna elő.


A TITEM Men's Collection öltönyök világszínvonalú szaktudással, 1500 négyzetméteres, professzionális öltönygyártó üzemünkben készülnek, Így tudjuk szó szerint fénysebességgel magunk mögött hagyni a kézi gyártású öltönyöket a minőségben, és a gyártási határidőben is egyszerre.


Világszínvonalú eredményeinket


  • 3 évtizednyi töretlen fejlesztésünknek,

  • sok millió forintos befektetésünknek,

  • és professzionális megvalósító csapatunknak köszönhetjük.


A TITEM egy életérzés. A kompromisszummentes tökéletességet Te is átélheted TITEM öltönyödben, melyet a mai kor legmodernebb technológiájával csiszoltunk tökéletesre.


"Férfiként pontosan tudom, hogy az öltöny választást szinte mindig az utolsó pillanatra hagyjuk. A TITEM szolgáltatásának fejlesztése során ezért törekedtem folyamatosan férfiként a villámsebességre, mérnökként pedig a kompromisszummentes precizitásra."

És emiatt kedveltek és ajánlotok ismerőseiteknek minket Ti is igényes férfiként, és ezért jártok vissza évente 65%-ban (!) a TITEM Men's Collection üzleteibe. Ezt egyre magasabb szinten személyre szabott szolgáltatásainkkal köszönjük meg nektek!


Szeretettel látlak látványszabászatunkban!


Öltönyeink alkotási folyamatát a saját szemeddel is megnézheted: szeretettel meghívlak látványszabászatunkba, vendégem vagy egy körbevezetésre, amikor erre jársz: Debrecen, Kassai út 141. Egyeztess időpontot a lent olvasható debreceni telefonszámon! Mindig szívesen látlak!


Várlak szeretettel, a TITEM Men's Collection szakértői csapatának nevében:
Bátor


Ulziibadrakh Enkhbataar

alapító designer

TITEM Men's Collection

277 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.