Mit találnak vonzónak a nők egy férfin!


Ugye Te is vágysz arra, hogy lehengereld a nőket, értsük ez alatt a hódítás bármely aspektusát? Biztosak vagyunk benne, hogy a válasz igen. A megoldás azonban nem a szép szavakban vagy a csibészes félmosolyban rejlik – bár kétségtelen, hogy ezek is nagyban hozzájárulnak egy telefonszám megszerzéséhez és egyéb , izgalmasabb dolgokhoz -, hanem az öltözködésben. Nem gondolnád, de egyfelől a jól öltözöttség automatikusan vonzóbbá tesz a nők szemében, és ennek következtében nem meglepő, hogy a szebbik nem a legszexibbnek a férfi öltözködési stílusát tartja. Megdöbbentő, igaz?

Ennek oka nagyon egyszerű: a nők szeretik azokat a férfiakat, akik odafigyelnek a külsejükre, megjelenésükre, és az apró részletekre, mert ez magabiztosságot, önbizalmat és biztonságot sugároz feléjük. Azt mutatja, hogyha ennyire odafigyel valaki saját magára, vele is jól fog bánni. És valljuk be, Te sem feltétlenül szólítasz meg egy olyan nőt, legyen bármennyire szép az arca vagy jó az alakja, aki nem ápolt és nem ad a külsejére. Úgyhogy következzenek azok a darabok, amiket egy nő ellenállhatatlannak tart egy férfin.

Öltöny

Talán furcsa lehet, de a legtöbb nő megvadul attól, ha a párját vagy a kiszemelt férfit elegánsan, öltönyben látja. Egy alakhoz passzoló, méretben és színben tökéletesen kiválasztott öltöny belülről is önbizalommal ruházza fel viselőjét, ami kívülről is sugározni fog belőle. Ezt pedig a nők megérzik, le se tudják majd venni rólad a szemüket. Ráadásul nagyon férfias, és fontos, különleges embernek tűnhetsz benne, mivel főleg speciális alkalmakhoz és munkához, üzletkötéshez kötjük a viselését. Ha pedig barátnőd vagy feleséged van, hidd el, a nap végén nem kell magadtól levetkőznöd, kedvesed lesz olyan előzékeny, hogy szó nélkül megszabadít a ruháidtól.

Felhajtott ingujj

Az ingeket az öltönyből és az elegáns megjelenésből kiindulva egyébként is imádják a nők, de van még egy dolog, amivel rátehetsz még egy lapáttal a megjelenésedre. Ha nem vagy még tudatos, akkor lehet, csak azért tűröd fel az ing ujját, mert meleged van vagy, mert utálod, ha túl hosszú az ujja. A nő számára viszont ez lazaságot és magabiztosságot tükröz, és hogy meritek ötvözni az eleganciát és a lezserebb stílust, mindezt pedig a megfelelő mértékben teszed.

V-nyakú pulcsi

A pulóverek között a V-nyakú jelenti a középutat a lezser és az elegáns megjelenés között. Arról nem is beszélve, amikor inget veszel alá, a gallér és az ingujjak pedig kikandikálnak a pulóver alól. Plusz praktikus, hiszen megvéd a hideg időtől. Azért is jó ez a nyak vonal, mert az arccsontod szélesebb lesz az állcsontodnál, ez pedig a sportos férfinak vonzóbb kisugárzást ad. Nyáron világosabb színeket viselj, míg télen inkább sötéteket, mi a szürkét, a kéket és a zsömleszínűt javasoljuk. A túl élénk színekkel azért vigyázz, mert a vonzerőd egyből eltűnhet.

Elegáns cipő

A minap az egyik ismerősöm azt mesélte, hogy az első találkozáskor az elsők között a férfi cipőjét nézi meg. Ha szakadt, stílustalan (és ugye a szandál-zokni és a papucs meg se fordult a fejetekben), és nem látszik rajta, hogy gondosan választotta ki, akkor nem is biztos, hogy szóba áll vele. Szerinte egy férfi úgy bánik egy nővel, ahogy a cipőjét kiválasztja. Nos, mindenki eldöntheti, hogy mennyire találja ezt igaznak. Az biztos, hogy a pontos képhez jó sok nőt kellene megkérdeznünk. Azt viszont tudjuk, hogy egy elegáns, stílusos bőrcipő tényleg azt sugározza, hogy a részletekre is odafigyelsz. Nem csak az a fontos, amit látható helyen viselsz, hanem az is, amit nem. A párosításokra is figyelj, mert lezser pólóhoz nem illik a bőrcipő, de öltönyhöz is csak nagyon ritkán passzol a tornacipő.

Fehér póló + farmernadrág

Eddig főleg az elegáns megjelenésről beszéltünk, de hol a helye azoknak a férfiaknak, akik inkább a lazább, sportosabb divat kedvelői? Nem kell aggódni, nem kell állandóan öltönyben és lakkcipőben járnod. A rohanós hétköznapokra és hétvégékre elég, ha felkapsz egy fehér pólót és egy méretben passzoló (nem kőműves dekoltázst villantó, lógó, elálló fazonú!), egyszerű farmer nadrágot, és máris vonzóvá válsz a női nem számára.

Bőrkabát

Több cikkünkben is említettük már, hogy minden férfi ruhatárában kell, hogy legyen egy vagány bőrdzseki, amit a tavaszi és őszi hónapokban is biztonságban hordhatsz. A lezser stílushoz ez is hozzátartozik, kicsit talán veszélyesebbnek is látszhatsz tőle, és a nők szeretik ezt a játékosságot és rossz fiús beütést. Persze ahhoz, hogy valakit hosszú távon is megtarts jobb, ha belülről inkább megbízható vagy, de a bőrkabát nyújtotta kisugárzást bátran használhatod a hódítás során.

Boxeralsó

Sokféle fazon létezik az alsónadrágok között, és minden férfi másra esküszik, másban érzi kényelmesen magát. Mi azt mondjuk, bármit is szerettek, a nők inkább azt részesítik előnyben, amelyik rásimul az alakotokra, helyén tartja a lényeget és csak egy kicsit hosszabb a szára. A szín talán mindegy is, de a mintás darabokat tartogasd más alkalmakra. Nem csak a férfi számára fontos, hogy a nő igényes, szexi alsóneműt vegyen fel, hanem ez vica versa működik.

Elegáns kiegészítők

Cikkünk elején szót ejtettünk arról, mennyire fontos a szebbik nemnek, ha egy pasi a részletekre is odafigyel és ez a külsején is látszik. Legyen az egy vagány napszemüveg vagy egy szép, férfias óra, egyikkel sem lőhettek mellé. Persze nem kell túlzásba vinni, de ezzel a kettővel sikert arathatsz, főleg ha a fenti darabokkal megfelelően kombinálod.

Ugyan nem feltétlenül öltözködéshez kapcsolódik, de van még pár dolog, amit ezeken a ruhadarabokon felül is bevethetsz. Legyen ellenállhatatlan mosolyod, friss leheleted, mert a mosolyoddal garantáltan leveheted a nőket a lábukról. A jól megválasztott, férfias illat is beindítja a fantáziájukat. Legyél ápolt és igényes a hajadra és testedre.

És ne feledd: a külső az, ami megfog, de a belső az, ami megtart. Úgyhogy szeresd magad és légy magabiztos!


294 megtekintés0 hozzászólás

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 10:00 - 18:00

Kedd 10:00-19:00

Szombat 09:00 - 14:00

Vasárnap zárva

A kényelmes és hatékony kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy foglalj időpontot, különösen szombaton!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 17:00

Szombat 09:00-13:00

Vasárnap zárva

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.