• TITEM Men's collection

Sorban álltatok a TITEM standnál | debreceni és budapesti esküvő kiállítás 2020


A TITEM standtól minden férfi ajándék nyakkendővel távozott. A legjobban azonban mégsem ennek örültetek. Valami mást sokkal hasznosabbnak tartottatok...!


Az ajándék nyakkendővel együtt a 14 részes Vőlegényeknek szóló esküvői etikett és öltözködési sorozatunkra is regisztráltatok, amit szinte mindannyian még szívesebben fogadtatok, és általában ezt fűztétek hozzá:


"Ez nagyon hasznos lesz, várjuk és köszönjük!"

Mi köszönjük Nektek azt a reakciót, hogy egyre igényesebben álltok hozzá megjelenésetekhez, és ezzel is építitek a kultúrát, sőt a társadalmunkról alkotható összképet.


Budapesti esküvőkiállítás 2020 01 25-26 Sport Aréna:

Öltözködésünkkel megmutatjuk, mennyire tiszteljük meg egymást, továbbá kifejezésre juttatjuk, hogy valójában mennyire fontos és különleges számunkra az az esemény, amelynek résztvevői vagyunk - főszereplőként, vagy meghívott vendégként.


"Mi a TITEM-nél arra törekszünk hogy az önkifejezés igényes szemléletét az öltözködésben megmutassuk, és átadjuk a magyar férfiaknak."

Előkészületek az üzletben és Debreceni esküvő kiállítás 2020 01 11-12 Lovarda:Ezért vagyunk büszkék Rátok, akik ezt a blogot most olvassátok, mert együtt felülírhatjuk azt a külföldön is hallható szomorú véleményt, miszerint:


"Azonnal látjuk a reptéren, étteremben, hogy kik a magyarok. Ők azok, akik a többségnél rendszerint alulöltözöttebbek."


A mi végszavunk azonban ez:


Köszi, hogy most itt vagy, mert ez azt jelenti, hogy a magyar férfiak körében egyre fontosabb az igényes megjelenés, és az azonnal látható elő benyomás, ami az üzleti és magánéleti siker fontos befolyásolója.


Tarts velünk előre és felfelé!


A TITEM Men's Collection szakértői stábjának nevében:


Bátor

A TITEM Kft. alapító designere

186 megtekintés0 hozzászólás