Szalagavató

Diplomatakék ballagó öltöny k.jpg

Gyermeketekből fiatal felnőtt lett, és végre igazi, felnőtthöz méltó öltönyt szeretnétek rajta látni.

 

Olyan alkalmi öltözetet, amelyben az egyetemen, a főiskolán, vagy élete első állás interjúján is megnyerően fest majd, így egy minőségi, hosszú távon is tartós és mutatós öltönyre van szüksége.

 

Bespoke öltöny

szalag-avatóra

A SLIM / SUPER SLIM FIT fazonú öltönyök ma a világon legkedveltebbek. A szűkített ujjak és nadrágszár, a karcsúsított derékvonal, a rövidített zakó- és nadrághossz letisztult vonalai a fiatalokon állnak legszebben.

Anatómiai TITEM szabás-minták

Saját tervezésű anatómiai TITEM szabásmintáinknak, és 60-80%  lélegző gyapjú tartalmuknak köszönhetően kényelmes viseletűek a vizsgákon, és állásinterjún is.

 

VÁLASSZATOK SZÖVETET

fekete super slim öltöny.jpg
öltönyök ballagásra.jpg
Ballagó srácok különböző k.jpg
diákok2.jpg
Wolfreton-School-prom-night_edited.jpg

TITEM TECHNOLÓGIA

Hogyan készülnek a világszínvonalú TITEM öltönyök?

1. TERVRAJZ

A rajzoláshoz mi már évek óta sem papírt-ceruzát, sem szabókrétát nem használunk! Öltönyeink szabásmintáját számítógéppel tervezzük, Alapító mérnökünk által fejlesztett, jogvédett, anatómiai szabásmintáinkat Klienseink testi adottságaihoz igazítjuk, miközben még a testtartást is figyelembe vesszük. 

2. SZABÁS

Az elektronikus tervrajz szerint lézersugárral működő szabászgépünk 5 perc alatt szabja ki automatikusan az egyedi méretre tervezett öltönyök fazontól függően 348-360 darab (!) alkotóelemét, méghozzá 100%-os méretpontossággal.

3. VARRÁS

A precíz szabást követően az öltönyvarrás különböző fázisaira szakosodott kollégák gyakorlott kezei közé kerülnek az alkotóelemek. A pontosan meghatározott műveleteket egymás után végzik el szakembereink a mai legmodernebb, kifejezetten öltönyvarráshoz fejlesztett japán varrógép-parkunkon.

3. GŐZ FORMAPRÉS

A hibátlan varrás után 25-féle gőzvasaló formaprésünkkel adunk végleges, szoborszerűen szép, testhezálló formát alkotásainknak. Ezért állnak úgy Klienseinken a TITEM öltönyök, mintha egy James Bond filmből léptek volna elő.

 
1 öltöny - 380 alkotóelem

A TITEM Kft.-nél mi már 23 éve 1500 négyzetméteren, 138 darab különböző öltöny és kosztüm gyártó berendezéseinken alkotunk prémium alkalmi ruházatot, a mai kor legmodernebb technológiájával, és világszínvonalú szaktudással.

A TITEM alkalmi ruházatok professzionális gyártó üzemünkben készülnek. Így tudjuk szó szerint fénysebességgel magunk mögött hagyni a kézi gyártású öltönyöket a minőségben, és a gyártási határidőben is egyszerre.

TITEM korona logo

Világszínvonalú eredményeinket... 

 

  • 3 évtizednyi töretlen fejlesztésünknek, 

  • sok millió forintos befektetésünknek, 

  • és gyakorlott megvalósító csapatunknak köszönhetjük. 

A TITEM egy életérzés. A kompromisszummentes tökéletességet a Dolce Gabbana, a Moncler, a Max Mara, John Malkovich, Stella McCartney, Sport TV... partnereink után gyermeked is átélheti TITEM öltönyében, melyet a mai kor legmodernebb technológiájával csiszoltunk tökéletesre.

Sherry Strech bordó
 

HOGYAN RENDELHETTEK?

TITEM

bespoke öltöny

AJÁNDÉKKAL

 

Egy TITEM bespoke öltöny 60-80%-os gyapjú szövetből méretre készítve 77 000 Ft-tól kapható üzleteinkben. 

Azonban, mivel egy egész osztály srácairól beszélünk, akiknek talán ez lesz életük első igazi, felnőtt öltönye, elengedjük a fiúk öltöny árának 40-50%-át annak reményében, hogy ezután őket is a TITEM törzsvásárlói között láthatjuk viszont.

A szalagavató öltönyöket méretre készítve, világszínvonalon,

+ AJÁNDÉK EGYSÉGES NYAKKENDŐVEL együtt

 

adjuk át számukra a csodás, hosszú távra szóló, minőségi darabokat.

Így tökéletes lesz az összhang, és garantált a TITEM-színvonalú elegancia.

Bemutató csomagot és árajánlatot ITT kérhettek postán.

A döntés előtt szeretettel látjuk az osztályt és a szülőket a szalonjainkban.

 
Ballagási Öltöny Szemle Meghívó

Kedves Osztályfőnök és kedves Szülők!

 

Szeretettel várunk Titeket a srácokkal együtt üzleteinkbe, ahol személyesen is megtekinthetitek a TITEM öltönyöket.

 

SZEMÉLYES MEGTEKINTÉS:

Debrecen, Kassai út 141.

SZEMÉLYES MEGTEKINTÉS:

Budapest, Váci út 121-127.

Debrecen 2020 17.jpg