Szolgáltatásunk

Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes öltönyt.

Mi azért dolgozunk, hogy a jólöltözöttség mindenki számára elérhető legyen

szolgáltatások

Kinálatunk

Minőségi öltönyöket készítünk, személyes tanácsadással,
hatalmas méretválasztékkal és teljesen személyre szabott megoldásokkal.

Méretre igazítható öltönyök meglévő minták alapján készülnek, viszont a test formájához alakíthatóak a méretvételt követően.

A kész öltönyök készleten lévő ruhadarabok, megvásárolhatóak, és azonnal vihetőek. Különböző színekben, anyagtípusokban és modelleben és fazonban.

Teljesen személyre szabott öltönyök egyedi megoldások és elképzelése szerint, egyedi szabásminta alapján.

kapcsolat
szolgáltatások

A testreszabott öltönyök szakértője

Több mint 20 éve működő vállalkozás, amely elegáns, jó minőségű férfiöltönyöket készít.
segítünk

Személyes styling

Milyen öltöny vagy ruhadarab illik Önhöz különböző alkalmakra vagy hétköznapi viseletként? Szeretné kikérni egy szakértő tanácsát? Forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

Kollégánkbemutatja Önnek a stílusához, életviteléhez leginkább illeszkedő ruhadarabokat, s azok helyes viselését. Ajánlja a legelőnyösebb Önhöz illő szabásvonalat, színt, anyagot, alkatának megfelelően!​

kinálatunk

Anyagok és szövetek

Több száz gyapjúszövet világmárka nálunk, egy helyen. A világ vezető luxuskategóriás anyag gyártóinak stratégiai partnerei vagyunk.
100%
nanotex

Super 140 finomságú mesh anyag

Vízlepergető hatás

Mesh anyag ami hűti a testet

A jövő gyapjúöltönye tudja mind azt, amit egy aktív
életet élő férfi elvár tőle: egyszerre folyadék-lepergető
,gyűrődésmentes, és persze tökéletes szabásvonalú, divatosan elegáns.

fenntartható

Mongol Kasmír

Eredeti mongol kasmír gyapjú öltöny szövetek egyedülálló választéka. A fenntarthatóság szellemében készülő kasmír kiváló minőségű. Gyönyörű, elegáns, és örök időkre helytálló stílusú ruhadarabok készülnek ebből a végtelenül különleges és napjainkban eszmei értéket is képviselő anyagból.

Kiváló alapanyagok

Öltönyeink szöveteit kiváló minőségű gyapjúból, neves olasz és angol szövetgyártó műhelyekben szövik. Kínálatunkban megtalálhatóak a Super 110’s – 160’s finomságú gyapjúszövetek, éppen úgy, mint a gyapjú különböző keverékei, amelyek az alábbi alapanyagok lehetnek: selyem, kasmír, vagy moher. Alapanyagaink között olyan népszerű márkák is szerepelnek, mint a Lanificio F.lli Cerruti, Reda, Zegna, Loro Piana, Barberis.

folyamat

Mérték alapján készült, egyedi öltönyök.

Nem csak a testedhez, a lelkedhez igazítjuk.

KONZULTÁCIÓ ÉS MÉRETVÉTEL

Minden kedves vásárlóval személyesen foglalkozunk és tanácsadással segítjük a választásban, a testi adottságokon túl a saját ízlését, viselési szokásait is figyelembe véve.

Méretvételhez testszkennert használunk. A body scan milliméteres pontossággal méri letestét, mely új szintre emeli a méretre szabott öltöny szolgáltatást. A 3D testszkennelés néhány másodpercen belül megadja a legpontosabb testméreteket és információkat a ruházat elkészítéséhez szükséges testi adottságairól fizikai érintkezés nélkül.

A hagyományos módszerektől az okos megoldásokig

A legkorszerűbb gépparkkal és számítógépes technológiával dolgozunk, ezért 2-4 alatt elkészül egy öltöny. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.

végezetül

Vegye át kész öltönyét, és viselje büszkén!

Tökéletesen Önre szabott öltönyében érezze jól magát élete legfontosabb eseményein!

kiegészitők

Az igényes férfi teljes kelléktára

Kényelmes és változatos ingekkel, nyakkendőkkel, mandzsettagombokkal, nadrágtartókkal, kabátokkal, és hétköznapielegáns smart casual viseletekkel várunk üzleteinkben. A legkényelmesebb valódi bőr cipőket, és ahozzájuk illő öveket is megtalálhatod nálunk, legyen szó akár ünnepi, akár mindennapi viseletről.

konfekció öltönyök

Kollekció

Öltönyeinket megtalálják üzleteinkben 6 fazonban 75 méretben.
titem magazin

A jólöltözött férfiak naprakész tudástára

Ingyenes e-mail sorozatot az öltöny viselés szabályairól, és az öltözködési stílusokról.
KÖVESS MINKET

Instagram