TITEM esküvői magazin

öltözködési és etikett tanácsok

 2020 Legvonzóbb vőlegényeinek

TITEM esküvői magazin

öltözködési és etikett tanácsok

 2020 Legvonzóbb vőlegényeinek

TITEM ÖLTÖNYÖK ÉS ZAKÓK

AZ IGÉNYES FÉRFI FONTOS PILLANATAIRA

 
14 hetes titem vőlegényképző

Szórakoztató és tartalmas online sorozat Vőlegényeknek

 

Hogyan légy Te is 2020 legvonzóbb Vőlegényei között? Kérd öltözködési és etikett tanácsainkat, és találd meg a sorozat részeiben elrejtett 6 darab, 123 700 Forint összértékű Ajándékutalványunkat!

 

Mindenben segítünk, amiben csak tudunk, hogy a lehető legcsodásabban sikerüljön életetek eddigi legfontosabb és legünnepélyesebb napja!

 
A TITEM KÜLDETÉS
 

"A ruhakészítés iránti szenvedély generációk óta jelen van a családunk életében. Nagyszüleim apró szabóságot vezettek Mongóliában, édesanyám pedig gyönyörű ruhákat készített otthon. Engem egy dolog vonzott gyermekkorom óta: az alkotás öröme.

Mikor megtapasztaltam, hogy mennyire nehéz valóban jó öltönyt találni, elhatároztam, hogy saját vállalkozást indítok. Így született a TITEM, ahol a családi hagyományaink és az alkotás iránti szenvedélyem prémium minőségű, elegáns öltönyökben válnak valóra.

A TÖKÉLETES ÖLTÖNY TITKA AZ EGYEDISÉG

Minden férfi tapasztalja, hogy jó öltönyt találni még átlagos testalkattal is igazi kihívást jelent, egyedi adottságokkal pedig szinte lehetetlen. Mi két évtizede azért dolgozunk, hogy ezt megváltoztassuk. Azt szeretnénk, hogy minden férfi átélhesse a jólöltözöttség élményét testalkatától függetlenül.

A világon egyedülállóan 94-féle méretben készítjük konfekció öltönyeinket, ezen túl pedig öltönyeink minden apró részletét Vásárlóink adottságaihoz igazítjuk.

 

A tökéletes öltöny nem csak a testhez, hanem a lélekhez is idomul. Ezért személyes tanácsadással segítünk, hogy a megfelelő méret mellett megtaláld a stílusodhoz, viselési szokásaidhoz, és az alkalomhoz legjobban illő öltönyt.

Nevünk Mongóliából ered, a TITEM szó jelentése korona, mely a rangot, az eleganciát és a sikert jelképezi.

 

Azért választottuk, mert hiszünk benne, hogy a stílusos megjelenés különleges önbizalmat ad.

 

KLIENSEINK...

 

magabiztosabbak és céltudatosabbak lesznek, amitől minden kihívást könnyebben teljesítenek.

Mi ezt az életérzést adjuk meg számodra világszínvonalú, testre szabott öltönyeinkkel.

Most milyen alkalomra keresel öltönyt? Az alábbiakban ismerd meg, mit jelent TITEM öltönyt hordani az élet fontos szituációiban! Öltözködési tanácsainkkal várunk a TITEM showroom-okban!

Ulziibardakh Enkhbaatar |Bátor

könnyűipari mérnök

A TITEM Kft. alapító designere

 
TITEM Esküvői Öltönyök
a felhőtlen érzelmekért

Hogyan jelenj meg méltó módon csodálatos Hölgyed mellett? 

 

Mi tudjuk, hogy milyen nehéz megtalálnod a tökéletes esküvői öltönyt, amiben 24 órán át mutathatsz makulátlanul elegánsan, miközben természetesen és stresszmentesen mozogsz benne. Egy ergonomikusan szabott világszínvonalú TITEM öltönyben felhőtlenül élheted át e nap minden percét. Még akkor is, ha a hétköznapok során egyébként „nem vagy egy öltönyös srác”. 

Vörösborálló

TITEM öltönyök

slideshow

TITEM Üzleti Öltönyök a bizniszed sikeréért

A TITEM üzleti öltönyökben magabiztosabb...

 

és céltudatosabb lehetsz, hiszen a mérnöki és anatómiai tervezésnek köszönhetően komfortosan mozoghatsz.

 

Alapító designerünk 24 évig kutatta az öltöny viselés és az üzleti életben történő mozgásformák anatómiáját. Így a TITEM öltönyök hozzájárulnak az üzleti sikerhez nélkülözhetetlen stresszmentes lelkiállapotodhoz.

Öltönyszövet kollekcióinkat 7 viselési komfort szempontunk alapján válogattuk össze. A TITEM öltönyt viselő üzletemberek ezért még nyáron sem izzadnak üzleti öltözékükben. Klienseink a világ élvonalbeli  kelmegyártóinak több mint 5000-féle szövete közül választhatnak.

Egy TITEM professzionális üzleti öltöny tulajdonosaként tehát átélheted a magas fokú komfortérzetet és önbizalmat. A maximális kényelmed és az ideális testhőmérsékleted segít, hogy a tárgyalási helyzetekben a lényegre fókuszálhass.

Így járul hozzá egy TITEM öltöny az üzleted sikeréhez. Érted már? Igen, ha már próbáltad. Visszatérő klienseink száma ezért gyarapszik.

 
 
TITEM Casual wear
a produktív hétköznapokért

A TITEM-nél nem feledkezünk meg a hétköznapokról sem, melyek során építed a jövőd. 

 

Ezért kiemelt figyelmet fordítunk ezekre a "láthatatlan", jelentéktelenebbnek gondolt időszakokra is.

 

Az év 95-98%-át a szorgos hétköznapok teszik ki. Tedd őket inspirálóvá a magad számára, hiszen ma a hosszútávú jövőt határozod meg a mindennapi hozzáállásoddal. Hogyan? Légy magabiztosan jól öltözött férfi a felkészülés, a műhelymunka idején is a TITEM Men's collection smart casual zakóiban! 

 

TITEM BUDAPEST

1138 Budapest, Váci út 121-127.

+36 70 942 86 34

NYITVATARTÁS

Kedves Vásárlóink, üzletünk kizárólag előre egyeztetett időpontban tart nyitva. Köszönjük megértésüket!

TITEM DEBRECEN

 

4028 Debrecen, Kassai út 141.

+36 30 871 97 86

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek 09:00 - 15:00

Szombat 09:00 - 13:00

Vasárnap zárva

ajándék neked, itt

KÖVESS MINKET

©2020 TITEM MEN'S COLLECTION

 

A titem.hu website teljes képi és szöveges tartalma, illetve kommunikációs szisztémája a Titem Kft. kizárólagos szellemi tulajdona, melynek megsértése esetén európai szakjogász képviseli jogainkat.